Blazer

Dressjakker og blazere til dame. Ensfargete basic som er fine til jobb og hverdag. Eller kanskje en blazer eller cape som er stilig til fest? Blazer fra Part TwoLevete RoomVilaRue de FemmeRut & Circle og Educe. Med en blazer er du alltid velkledd og du vil se både trendy og sofistikert ut.

Viser 1–12 av 13 resultater

Viser 1–12 av 13 resultater

Ikke lenger bare for menn

Den klassiske blazeren var tradisjonelt / opprinnelig designet utelukkende for menn. Men flask for oss damer har den etterhvert utviklet seg til å bli en klassiker i alle velkledde kvinners garderobe.

En blazer er utrolig anvendelig og kan brukes til alle anledninger. Enten du skal på en fest, jobbintervju eller bruke den i hverdagen. I dag kommer blazeren i mange ulike former, fasonger og snitt. Ikke minst kan du få den med stilige print og farger.

Innsvinget eller oversized, kort eller lang, fargeklatt eller den klassiske mørke. Det spiller ingen rolle hva du selv ønsker og foretrekker. Du er kommet til rett sted. Hos Mio Trend vil du finne et godt utvalg. Utforsk og finn din nye favoritt blant våre mange stilige modeller.

Sett et feminint preg over antrekket ditt

Blazere er et plagg som kan brukes til alt. Her kan du gå til innkjøp av en tidløst, klassisk og praktisk overdel. Når du skal kjøpe deg din nye favorittblazer er det alltids lurt å gå for en om har flere bruksområder. Tenk hva du allerede har hjemme og hva du kan kombinere den med.

Blazere er ikke lenger bare de klassiske rette og sorte modellene. Nå kommer i de alle farger du kan tenke deg, med mønster og print og et hav av ulike snitt! En sort blazer kan enkelt brukes sammen med et par lyse jeans og en hvit t-skjorte. Da vil du få en sofistikert og chic look til hverdagen. Vila og Rue de Femme er merker med god kvalitet og stilig design.

Kombiner stilige blazere med mønstre og farger fra Y.A.SPart Two eller Levete Room sammen med en shorts eller en kjole. Et stilig antrekk til finere anledninger.