Kattnakken regntøy

Kattnakken regntøy til  barn. Uteklær og regnklær til små barn, regntøy til jente og gutt. Kattnakken er norsk design som har fokus på kvalitet og passform. Praktiske uteklær til aktive barn, både til barnehage og skogsturer.

Størrelsesguide!

Viser det ene resultatet

Viser det ene resultatet

Kattnakken ble etablert februar 2013. og har blitt en favoritt blant barnehager og foreldre. Produktene fra Kattnakken er designet på barnas premisser og et løfte om å lage klær barn vil trives i. Klær i fine farger og morsomme figurer og print. Klærne er behagelige og lette å være aktive i, de skal ikke hindre barnet i dets utfoldelse og lek.

Dette er Kattnakkens filosofi, og her er det virkelig tenkt på alt, ikke nok med at plaggene er laget i godt testede materialer med god kvalitet, men de er også utstyrt med alt av tekniske og funksjonelle løsninger som skal til.

Om navnet Kattnakken:

Kattnakken er et fjell som strekker seg 724 meter opp mot himmelen, ute mot havet i vest, på øya Stord, der gründeren er fra. Katten, et selvstendig dyr som er nysgjerrig, leken, smidig, den har ni liv og lander alltid på beina hever gang. Den elsker å utforske og gå på eventyr.

I fjellet kan det være hurtige væromslag, utfordringer, kulde, regn, snø og is, men også sol og seier. Fjellet utfordrer oss både fysisk og mentalt, så dett å bestige et fjell, er ikke alltid ensbetydende med å  GÅ opp et fjell. Og er det ikke det barn gjør i deres utvikling? Et barn mestrer nye oppgaver og lærer noe nytt hele tiden.

De bestiger små fjelltopper hver dag, er nysgjerrige og lekne akkurat som katten.

Regntøy skal ikke bare holde barnet tørr når det bøtter ned, men det skal også være behagelig å gå med og gi god bevegelighet. Kattnakken sitt regntøy gir deg nettopp det – et suverent valg til barna.

Kattnakken har regndresser og regnvotter og regnsokker til gutt og jente.

Se vårt utvalg i regntøy til gutt og jente.

Kattnakken regntøy er et godt valg.