Kjoler og skjørt

Kjoler og skjørt til jenter baby og opp til størrelse 12 år. Hverdagskjoler, sommerkjoler, kjoler til bursdag, 17. mai og jul. God utvalg i farger og snitt, olakjoler og olaskjørt, fra kjente merker som Name It og Memini.

Viser 1–12 av 82 resultater

Viser 1–12 av 82 resultater

Godt og variert utvalg

Hos oss finner du et stort og variert utvalg av kjoler og skjørt til jente. Vi har kjoler fra merker som Memini og Name It. Du vil finne en godt utvalg i farger og modeller. Strikketkjoler, bomullskjoler, ullkjoler, olaskjørt og bomullskjørt.

Vi har et godt utvalg i alle farger med ulike snitt og passform. Her vil du finne noe til enhver anledning. Skal du pynte opp den lille til 17.mai, bryllup eller kanskje en bursdag? Da finner du skjørt og kjoler samt alt tilbehør hos oss.

Kombiner skjørtet med en stilig olabukse for variasjon i hverdagen eller bruk med en strømpebukse.

Festfin med miotrend

Med utvalget innen skjørt og kjoler vil du finne det du trenger. Fra merket Memini finner du strikket kjoler og ullkjoler i nydelige farger og print. Fra Name It finner du skjønne og duse farger, samt herlig print.

Tyllskjørt med enhjøring, kjole i denim, maxikjole, tyllkjole eller bomullskjole.

Selg de minste barna har en særegen mening og oppfatning av hva de ønsker å gå med. Da er det ikke annet å gjøre enn å bla blant over 100 kjoler og skjørt hos oss. Kjoler og skjørt til jentene i mange modeller og farger.

Fra Name It og Memini vil du finne nydelige skjørt og kjoler i god kvalitet og passform. Disse er kjent for å tåle barnelek og du kan trygt bruke disse som en del av barnehagegarderoben.

Trendy stil til de jentene som er motebevisste. Ulike farger, møster og materialer. Vi har utvalget.

Med priser fra 79,- vil du garantert finne noe liker.