Skjørt

Stort og variert utvalg i skjørt. Korte og lange skjørt til jobb, hverdag eller fest. Denimskjørt, skinnskjørt, tyllskjørt og plissè, mange farger og passfomer. Nyheter ankommer daglig. Skjørt fra kjente og gode merker. Line of Oslo, Part Two, Vila, Pepper, Rue de Femme, NORRCo`couture og Second Female.

Det tidløse plagget

Skjørt – et tidløst plagg som aldri går av moten. Omtrent fra tidenes morgen og frem til i dag har vi brukt skjørt. Det kommer vel heller ikke til å forandre seg. Vi ønsker alltid å kunne gi deg et godt og variert utvalg. Nyheter ankommer daglig, og du vil alltid finne oppdaterte og moteriktige plagg.

Hos oss kan du oppdage en moteverden med rå og moderne plagg. Her kan du sikre det en go-to plagg til din garderobe. Et plagg som aldri svikter.

Her er det bare å slippe fantasien løs. Skjørtet kan styles i uendelige kombinasjoner og er nærmest umulig å gå lei. Her er det bare å slippe fantasien løs.

Mønster eller farger? Kanskje nøytralt?

Er du typen som digger å skille deg ut med et stilig mønster? Da vil vi anbefale deg å sjekke ut merkene våre: NORR, Love & devine og Y.A.S. Disse merkene fører stilrene, moteriktige, mønstrete og herlige plagg. Her det god kvalitet hele veien.

Ønsker du deg kanskje noe stilig og fargerikt? Eller er du heller den som ønsker et tidløst sort?

NORR er et av merkene vi fører i nettbutikken. Her vil du finne kule mønstre og stilige farger. Fra Rue de Femme vil du også kunne finne underdeler som kan være en statement. Her er det bare du som setter grenser. DU kan rocke hvilken som helst stil du vil.

Basic Apparel og Co`couture er gode på stilrene plagg. Her vil du finne både basic denimskjørt og de klassiske sorte. Med god kvalitet og stilig design, vil du finne din ny favoritt.