Ull

Ulltøy til jente, fra babyjenter og opp til størrelse 12 år. Her finner du alt fra ullbodyer, ulldresser og strømpebukse til pysjamaser, luer og votter. Alt er i myk og behagelig ull, ull/bomull eller merinoull. Godt og variert utvalg i ullklær til baby fra gode og kjente merker som Name It, Memini og Joha. Du vil også finne ull/bambus som er godt egnet for sensitive barn eller de med atopisk eksem.

Viser 1–12 av 134 resultater

Viser 1–12 av 134 resultater

Bredt utvalg

Ulltøy kommer ikke i bare en kominasjon, men mange. Her finner du ull/bambus som er egnet for atopisk eksem og sensitive barn, og ull/bomull som er kløfritt.

Mio Trend har et bredt utvalg av ullongs, ullbodyer, ullgensere og superundertøy. Vi har fra nyfødt og opp til 12 år. Med merker som Memini, Joha og Name It, finner du nydelige print, super kvalitet, slitesterke materialer og fine farger.

Ull har mange fordeler

  • Du vil få et materiale som blir rent fortere enn andre. Skitten sitter nemlig utenpå fibrene.
  • På 30 grader blir ulla hygienisk rent.
  • Den ubehandlede ullen har ullfett. Dette er naturlig bakteriehemmende. Ulltøyet vil da kunne brukes lenger mellom hver gang det vaskes enn feks. bomull.
  • Ullplagg har kort tørketid og kan dermed brukes fort etter det er vasket. En genser i bomull vil bruke lenger tid på å tørke og må inn i maskinen for hver eneste flekk og uhell.

Vask og vedlikehold av ullen

Når ullplaggene skal vaskes er det spesielt viktig å følge anvsiningen som er på det enkelte plagg. Skal du ta ulla i maskinen er det viktig at du brukes et skånsomt ullprogram og da maks 30 grader.

Pass på at du ikke få panikk om det kommer flekker. Ikke vask på høyere temperatur i håp om å få disse vekk. Høy temperatur vil nok kunne hjelpe litt på flekken, men det kan også ødelegge ullen.