Memini

Memini er barneklær designet i Norge. Memini er nostalgiske og tidløse barneklær til gutter og jenter i fine farger og god kvalitet. En ting som er helt sikkert er det at hvis du er på jakt etter barneklær som ikke bare varer lenge og er funskjonelle, men som samtidig er moderne og ser elegante ut, da er det Memini-klær du bør skaffe deg! Designeren Kristine Vikse er veldig opptatt av etisk produksjon, noe som betyr at man sikrer både produksjonen og funksjonene rundt dette slik at det ikke skader verken forbrukeren eller samfunnet. MeMini bruker mye organisk bomull og ull i klærne sine, som oftest er en blanding mellom 80% lammeull, og 20% polyamid. Polyamiden tilsettes slik at man øker holdbarheten, og styrker kvaliteten til ullet.

Memini har julekjoler og matrosdresser, de har hverdagsklær til barnehagen og stort utvalg i pentøy.

Størrelsesguide klær!

Størrelsesguide lue og strømpebukser!

Viser alle 2 resultater

Viser alle 2 resultater

 

Om Memini:

Memini er designet av den norske designeren Kristine Vikse. De er opptatt av etisk produksjon. Etisk produksjon betyr å sikre at produksjonen og funksjonene rundt dette ikke skader forbrukeren eller samfunnet.

De velger nøye ut de materialene de  bruker i produktene. Deres krav til kvalitet, krever at hvert stoff de bruker, er holdbare og funksjonelt. Det krever at materialene motstår nedbrytning av bruk og vask. Klærne og kvaliteten  må være lette å ta vare på. De produseres med omsorg for mennesker og planeter.  Valg av stoffer, materialer, produksjonsmetoder og fargestoffer er derfor nøye vurdert før produksjon av Memini- produkter.

MeMini jobber med å oppfylle de følgende kriterier:

  • Motarbeide bruk- og kast mentalitet, billig mote og skadelig moteforbruk. Det skal være kvalitet og produkter som man blir glad i og som varer lenge.
  • Fremme bærekraftsstandarder innen motebransjen.
  • Levere design for som lar barn få være barn, funksjonalitet er viktig. 
  • Bevisstgjøring og opplysende tiltak av produktene ut mot forbruker og produsenter.
  • Bruke produsenter som gir rettferdige lønninger, arbeidsforhold og gode arbeidstakerrettigheter.
  • Ingen bruk av giftig plantevernmidler
  • Bruk av miljøvennlige kvaliteter og komponenter i produksjon.
  • Beskytte dyrerettigheter ved bl.a. å ikke bruke pels i produktene. 

MeMini bruker mye organisk bomull og ull i klærne sine. Den mest brukte kvaliteten er blandingen 80% lammeull og 20% polyamid. Her er ullen blandet med polyamid for å ha lang holdbarhet og styrke ullens kvaliteter.

Ta godt vare på ullklærne ved riktig vask. Følg alltid vaskeanvisningen som er på tøyet. Bruk alltid vaskemiddel som er for ull, ikke bruk tørketrommel men la plaggene ligge flatt for å tørke. Følger du dette, vil du har glede av tøyet i lang tid.