Noella

Noella er et nytt dansk merke som ble etablert i 2016. Noella er inspirert av den skandinaviske minimalisme. Noella desinger årlig seks kolleksjoner – de et et omgående merke som fanger opp moter og trender på det vi skal ha akkurat nå! Noella har som mål om å levere hverdagsmote til en overkommelig pris. Noella har ihvertfall blitt en favoritt hos oss:)

Størrelsesguide!

Viser 1–12 av 27 resultater

Viser 1–12 av 27 resultater

Damene som står bak dette merket har også sin egen butikk i Danmark, hvor de også fører andre merker. De savnet et merke inne «fast fashion!» og startet dermed sitt eget. Noella treffer jenter og damer i alle aldre. Her er det trendy plagg som kan brukes uansett alder. Mote har ingen alder – alt dreier som om hvilen stil du ønsker å uttrykke! I kolleksjonen sin har de også vesker i kunstskinn. Men de mest populære varene har nok blitt kule ulljakkene: Viksa – det er de som satte merke på kartet! Jakkene kommer nå i et vell av fager og mønstre, både ekstra kort modell, vanlig lengde og en som er lang. Kala strikkevest har også vært en hit fra dette merket. Det er så utrolig gøy at to damer med egen butikk har fått til denne reien –  og for en suksess det har blitt! Pr nå leverer de mote til mere enn 100 butikker i Norden.

Noella sitt mål er følgende: «Vi ønsker å oppfylle et behov hos stilbevisste jenter og kvinner i hele Europa om fast-fashion til value-for-money priser!»