Unik Design Norway

Unik Design Norway hårbånd og knytebånd til barn og baby.  Brede og fine hårbånd i mange fine farger og mønstre. Hårbåndene pynter opp et hvert antrekk og kan også brukes som en ørevarmer.

Viser alle 2 resultater

Viser alle 2 resultater

Litt om merket:

Dette er et Norsk merke. Unik Design Norway er et eventyr, som startet bokstavelig ved kjøkkenbordet og designeren da hun ventet sitt 3. barn og begynte å finne fram en gamle glemt symaskin for å lage babyklær. Lite visste hun om talentet som nok lå gjemt i genene. Hun har en mor og mormor som trivdes med sying og håndarbeid. Nå er jenta hennes 3 år og den største inspirasjonskilden, og familiebedriften har vokst i samme tempo som henne.

Unik Design er nok Norges største produsent av knytebånd og hårbånd til barn og har blitt kjent og elsket over hele landet.

De har blitt så store at de nå inngått et samarbeid med en liten familiebedrift i Europa. Men store deler av produksjonen foregår fortsatt hjemme i Norge i egen regi. De har bevisst valgt en europeisk samarbeidspartner som de jobber tett med. Detter er for at de vil garantere for gode arbeidsforhold og at veien mellom som kunde og produksjonen er kort. De er også opptatt av etisk riktig produksjon, miljøet og klima.

Knytebåndene kommer i stadig nye fine farger og mønster, alt fra det klassiske til lekne og morsomme farger. Grunnen til at disse har blitt så populære, tror vi bl.a har noen med størrelsen å gjøre. Der er litt bredere enn mange andre og de kan knytes opp og tilpasses hodet til barnet. Hårbåndene har blitt populære til bl.a barnefotografering.

De fungere også fint som en ørevarmer i overgangen mellom sesongene.

Alle produktene er designet og håndlaget med mye kjærlighet, omtanke og glede. Her finner du garantert en farge du vil like:)