Pascal

Pascal bunader og pendresser til barn. Pascal er kjent for de flotte festdraktene til barn – lekre bunader til jenter. Dressene til guttene er i stilig snitt og god passform. Pascal er perfekt til 17.mai, bryllup og konfirmasjon.

Rød, blå og sølv bunad, blå pendresser, slips og sløyfer til gutt.

Størrelsesguide!

Viser det ene resultatet

Viser det ene resultatet

Om Pascal Wear:

Pascal ble etablert i 2006 og er en leverandør som har stort utvalg i bunader og festdrakter til barn. De har også penkjoler, dresser og kåper.

Bunadene er velkjente og populære hos mange. De kjennetegnes av fine broderier og detaljer. Der er i klassiske og fine farger som rødt, blått og grått. Disse festdraktene har bortimot like mange fine detaljer og finesser som en ekte bunad. De er sydd på en måte som gjør at barnet kan vokse i den, den kan legges opp og ned i midjen slik at den passer i flere år. Dette er praktisk og fint, selv om festdrakten er grei i pris, så blir den veldig rimelig med tanke på hvor lenge den passer til barna.

Festdraktene er tidløse og tradisjonelle. De er fine til mange anledninger, til 17. mai, bryllup, konfirmasjon og kanskje til julaften for de som ønsker å pynte seg ekstra.

Pene dresser barn, dress til gutter, vet vi at det er vanskelig å få tak i. Veldig mange pendresser på markedet ser «billige» ut i kvalitet og passform. Disse dressene er i flotte design og passform, de har en eksklusivt look. Mange av de har også vest i tillegg til blazer og bukser. Merket har pendresser i klassisk sort og grått i tillegg til flere fine blåfarger. Med en dress fra Pascal er de små gutta pent kledd til bryllup, konfirmasjon, 17. mai og andre høytidlige anledninger.

Ullkåper og penkjoler til jenter er også å se i utvalget til Pascal.