Jumpsuit

Jumpsuit og hele kosedresser til jenter fra størrelse 1-12 år. Myke, fine og praktiske plagg som er suverene til lek og full aktivitet! Her finner du merker som Name It og Memini. Her finner du stort og variert utvalg.

Viser alle 6 resultater

Viser alle 6 resultater

Ingenting kan vel måle seg med en kosedress eller jumpsuit?! De perfekte plagg til kos foran tv’en eller som antrekk i barnehagen.

Kosedresser

Mio Trend fører en rekke forskjellige kosedresser i forskjellige farger, design og materialer. Et av merkene våre; Memini er kjent for god kvalitet og fint design. Her finner du nydelige kosedresser i ull og fleece.

En ulldress eller en fleecedress er supre som kosedresser, men ikke minst er de perfekte som mellomlag under vinterdressen. Og som forelder kan du selv tenke at det er superkjekt med plagg som har mer enn bare ett bruksområde.

Praktisk

Heldresser er ikke bare gode og myke, men også veldig praktiske. Med en lang glidelås ved fronten på dressen, er det et plagg som er enkelt å ta av og på.

Typisk for disse kosedressene og heldressene er at barnet kan vokse i de. Det er sjelden et problem å kjøpe disse litt store. Og hvor pratisk er ikke det? Barnet får en deilig heldress og du har et plagg som varer lenger og som barnet kan vokse i.

Romper

Det nye og mest populære plagget til små nå om dager en rompere. Vi kjenner alle på hvor koselig det er å pynte de små, og hvorfor ikke gjøre det med en nydelig romper? Bruk strømpebukse og body eller genser under romperen. Her har du et komplett og helskjønt antrekk.

Memini har laget supersøte rompere i nydelig kvalitet og fantastisk design og farger. En romper i ull eller kanskje strikket? Her er det bare å velge.

Rompere er gjerne lett å finne i unisex modeller og farger. Pratisk å kjøpe til din lille nå og muligens spare til nestemann kommer?

Vedlikehold av ull og fleece

Rompere eller heldresser i ull skal ikke vaskes på mer enn 30 grader. Om du ønsker å vaske i maskin, må du huske et skånsomt program for ull.

Kosedresser eller andre plagg som er i fleece kan også vaskes i maskin. Her anbefales det å vrenge plagget slik at det holder seg fint lenger. Skyllemiddel for syntetiske materialer er også å anbefale for best resultat.