Annet

Under kategorien annet finner du smekker, rangler, kosekluter og gasskluter til barn. De små siklesmekkene fra Name It er praktiske og populære og har alltid fine tekster

Viser alle 12 resultater

Viser alle 12 resultater

Litt om vårt utvalg:

Mio Trend har stort og variert utvalg i tilbehør, stor og smått. Vi har det meste som barn og baby trenge! Har finner du de søte siklesmekkene fra Name It. Her er det alltid morsomme og fengende tekster, gjerne om mamma og pappa, bestemor, farmor. Små og praktiske smekker som sparer mange skift. Kosekluter, suttekluter, små kosebamser og rangler. Her får vi stadig inn nye og søte varianter. Alle de myk små er godkjent og sertifiserte, fra merker som Tinka og Jellycat.

Vi har også mye fint fra Sebra. Her finner du søte heklede ranger og biteringer. Sebra har også drikkeflasker og matbokser, de er veldig og har litt annerledes mønster og farge. Sengehimmel og flagg til å pynte opp med på barnerommet har vi også.

Gulpeklutene, gassklutene fra Name It er noe vi alltid selger godt av. De kjøpes i 5-pk og blir supermyke etter vask. De fungere som både gulpekluter og vaskekluter.

Vi har alt fra bukseseler, votteklyper og strikk til å sette under beina på parkdressen, disse er også fra Name It.

Slips og sløyfer til barna er noe som alltid er etterspurt. Vi har små tversoversløyfer med borrelås, både til baby og til større gutter. Trenger du slips til barnet ditt, så har vi klassiske og fine fra Pascal.

Noe annet som er praktisk, er små tøfler i skinn er et «must» å bruke inne på kalde dager og på glatte gulv. Disse er fra Name It og er i 100% skinn. De har såle av semsket skinn, noe som gir de et godt grep på gulvet. Du kan få de både som en sokk og mere som en ren tøffel. God pris har de også, fra kr 200,-