Regntøy

Regntøy til jenter fra størrelse 1-12 år. 2-delte regndresser, gummibukser og sydvest. Fra gode og kjente merker som Name It, Kattnakken og Reima. Disse merkene er kjent for god passform og god kvalitet.

Viser alle 6 resultater

Viser alle 6 resultater

Det finnes ikke dårlig vær, bare dårlig klær

Et ordtak som vi her i Norge kjenner godt til. Regn er noe vi alle er rimelig godt vandt med. Og hva er vel bedre enn å ha godt og solid regntøy? Hos Mio Trend vil du finne et godt utvalg regntøy opp til 12 år. Du vil også finne rikelig med tilbehør til regntøyet.

Vi fører merker som Reima og Name It som begge er kjent for god passform og kvalitet. Velger du blant disse merkene vil du finne godt og slitesterkt regntøy. Enten du vil ha regndress eller to-delte regnsett har vi begge deler. Regnbukser, gummidresser og sydvester finner du også her.

Mønster og farger

Når de gråe regnværsdagene melder sin ankomst er det herliste vi ser masse farger. Muligens er det derfor vi syntes det er litt ekstra gøy å se barna leke og hoppe i vanndammer mens regnet øser ned.

Fra merket Kattnakken finner du superskule regndresser til barn. Her er det tøffe og spreke farger og mønstre. Det er umulig å ikke bli glad av slikt regntøy. Du vil også finne matchende regnsokker og regnvotter. Regnsokker er det perfekte fottøy for de som ikke har lært seg å gå enda. Bruker de ikke støvler eller kanskje sitter i vogn, er disse perfekte. Regndressene fra Kattnakken er laget i 100% pu, og er normale i størrelsen. Disse er like flotte året rundt.

Er du glad i spreke farger? Fargesprakende og nydelig regntøy finner du også fra Reima. Vi har også et godt utvalg regnvotter og sydvester fra Reima. Behagelige, myke og god kvalitet. Regntøyet fra Reima er optimalt for barnets bevegelighet. Reima har også små refleksdetaljer på sitt regntøy som gjør barnet synlig i mørket. Du vil også kunne kjøpe regntøy fra Reima separat.

Salto og Name It fører også to-delte regnsett. Her vil du også finne herlige mønstre og farger. Salto sitt regntøy kommer også med en avtagbar hette, vannsøyle på 5000 og justerbare seler. Tapede sømmer finner også på dette regntøyet.