Regntøy fra Name It

Uansett om det er vår, sommer, høst eller vinter, trenger man godt regntøy. Her i Norge må man alltid være forberedt på at det kan bli vått, og kaldt. Da er det perfekt med regntøy fra Name It. Man trenger regntøy som, selvsagt, må være vanntett, men samtidig tåle mange timers lek. Lek i gjørme, vann, og skog. Det er viktig at man velger regntøy som skal takle alt dette, samtidig som at det skal være komfortabelt å bruke. 

Med regntøy fra Name It vet man at man får regntøy som er slitesterkt, vanntett, og som tåler å bli brukt daglig av aktive barn.

Viser alle 6 resultater

Viser alle 6 resultater

Regntøy fra Name It kommer i forskjellige farger og design. Her er det noe for alle. De to-delte regnsettene kommer med en fin jakke som er vanntett og har teipede sømmer. Buksen har de samme egenskapene som jakken, og har også justerbare bukseseler og fotstropper. Plaggene er romslige, slik at man får plass til andre plagg under. 

Det er viktig at man velger regntøy som passer barnet sitt, gjerne ta en størrelse barnet kan vokse inn i. Det bør være plass

Om merket:

«Vi designer morsom mote til en overkommelig pris for barn som vet hva de vil ha, og skaper trendy design med et sterkt fokus på dongeri, der komfort, sikkerhet og kvalitet har høy prioritet.»

Merket har tre linjer:
Name It New Born, str 50 – 74 cm.
Name It Mini, str 80-110
Name It Kids: str 116-152

De er brennende opptatt av miljøet. De jobber kontinuerlig med å skape de beste forholdene for planer og bønder. De har et ambisiøst mål: i 2020 skal over 50% av bomullen de bruker, være økologisk

Økologisk bomull er miljøvennlig bomull som er dyrket uten bruk av sprøytemidler og kunstgjødsel.

Merket har som mål å skape bedre vilkår for miljøet, produsentene og selvfølgelig barna som skal bruke klærne. Det er derfor vi har en ambisiøs strategi om å øke bruken av økologisk bomull.

«I 2016 ble 36 % av alle våre bomullsplagg, på tvers av alle aldersgrupper, laget av økologisk bomull, og våre ambisjoner stopper ikke her. Vårt mål er minimum 50 % i 2020. Med denne strategien har vi som mål ikke bare å øke bruken av økologiske materialer, men også å støtte utviklingen av mer bærekraftige produksjonsmetoder generelt.”

De er også opptatt av at funksjonalitet og passform passe sammen. Bl.a. så har alle bukser og jeans justerbar linning, noe som passer til alle barn uansett størrelse og kroppsbygning. De gjør det ytterste for å designe barnemote som er godt likt av både barn og barnas foreldre. En leken stil, praktisk og bruksvennlig til gode priser.