Sko

Asfvlt, Philip Høg, Superga, Birkenstock, Rainy Days og Gaimo. Her finner du sko, boots, støvler, joggesko, sneakers og sandaler fra flere velkjente og gode merker. Bl.a polulære Speed Sock fra Asfvlt senakers. Fra vår 19, vil du også finne nye modeller fra Asvlt, samt nye merker som Rieker og Tamaris.

Et hvert antrekk begynner med sko.

Godt og variert utvalg

Vi er opptatt av at du skal finne et stort og variert utvalg. Hos oss vil du finne mange gode og kjente merker. Superga, Birkenstock og Asvlt. I vår store utvalg av fottøy har vi noe til alle. Uansett stil og personlighet, her er noe for alle og enhver.

En sko er prikken over i’en og kan gjøre et helt antrekk. Fottøy er en morsom og stilig måte for deg å utfolde deg på. Skap din egne og unike stil ved bruk av sko. Et hvert antrekk starter med sko.

Skinn, semsket skinn, tekstil, imitert skinn eller lakk. Mulighetene er mange.

Fra våren 2019 vil vi også kunne presentere våre nye merker Rieker og Tamaris. Her står mote og kvalitet høyt. Komfort er også utrolig viktig for disse merkene.

Superga 

Superga – stilige og kjent for sine ikoniske hvite platåsåler. Disse herlighetene av fottøy kommer i fantastisk skinn eller tekstil.

Dette er trendy og ikoniske sko som er en favoritt hos mange. Dette er sko du som kan styles til hvilket som helst antrekk.

Superga er italiensk og merket er over 100 år gammelt.

Størrelsesguide her!

Birkenstock

Et merke vi alle kjenner til. Skaperne bak de legendariske sandalene som sitter som hånd i hanske, eller fot i sokk om du vil. Birkenstock er sandalene som holder lenge. Med robuste spenner, materialer som skinn og kork er det kvalitet i alle deler.

Birkenstock er godt kjent i moteverdenen. Brukes av kjendiser, motebloggere og fagpersoner innen helse og kropp.

Birkenstock Størrelsesguide!