Asfvlt sko og sneakers

Asfvlt er tøffe og trendy sneakes, fritids og joggesko. De passer godt til en “casual” stil i hverdagen, bruk de til både kjoler, skjørt og bukser. Asfvlt er kjent for fine farger, kvaliteter og har alltid nye og spennede modeller. Skoene er lett som fjær og er en drøm på foten!

Viser det ene resultatet

Viser det ene resultatet

Asfvalt har blitt et populært merke som er kjent hos mange. Har du først hatt et par Asfvlt-sko, så vil du bare har flere! Asfvlt sneakers er fransk design,  “Street Chic”, de er skapt til å kombinere aktivitet med avslappet mote. Asfvlt har bra passform, god komfort og en drøm å ha på foten.

Speed socks

Asfalt sin bestselger nr 1 er modellen Speed Socks. Skoene er i rutete nylon/neoprene, de har ”running” inspirert design i passformen, hvite såler i gummi og de er en step-in modell. Populære sko som er i fine farger, de er spot on på fashion og trender,  så sesongens farger passer perfekt inn i fargetrendene på klær. Joggeskoene er stilige til så å si alt. Bruk de til kjoler og skjørt, til bukse og jeans. Skoene gir et avslappet og laid back uttrykk.

Om Asfvlt:

Asfvlt sneakers er et fransk merke som ble etablert høsten 2013 av Cyrill Tourres. Asfvlt ble lansert i Paris i februar 2014 og nærmest eksploderte på det europeiske markedet.

Skoene er konstruert for kompromissløs komfort, med superlette phylonsåler. Asfvlt presenterer sneakers og sko i materialer som semsket, knit, ull og neoprene.

Skoene utfordrer de etablerte merkene ved å fusjonere en teknisk og behagelig sko med high fashion – til en fordelaktig pris.

Ønsker du deg et trendy og kult skomerke, så kan vi nesten garanter at Asfalt er noe for deg – alltid spot on på moter og trender.