Vesker og lommebøker

Vesker og lommebøker fra merker som RE:designed by Dixie , Save my bag, Daniel Silfen veskerZuzanna G og Pieces. Her finner du trendy, stilrene og nydelige vesker og handlenett. Utfold din stil med en ny veske.

 

Stort og variert utvalg.

Mio Trend har et stor utvalg av vesker, handlenett, magetasker og shoppere. Merker som Save My bag, Zuzanna G og RE:designed by Dixie  er kjent for god kvalitet og holdbarhet. Stilig og moteriktig design finner du også fra disse.

Her vil du kunne fine den perfekt vesken som kan gjøre antrekket ditt komplett. Ikke bare er en veske praktisk, men også et must. Et tilbehør som kan gjøre så mye et ellers kjedelig antrekk. Hva med en fargesprakende veske til den lille sorte? La kreativiteten din utfolde seg og la personligheten din skinne.

Med fargerike nett fra Zuzanna G kan du heve ethvert antrekk. De superpopulære nettene er av de hotteste trendene. Blå, grønn, rosa, brun, rød og gammelrosa.

Her finner du også stilige rumpetasker / bum bags og tøffe skinnvesker fra Daniel Silfen. Her kan du også finne de stilige og gjennomsiktige veskene. En hver moteløve må ha en slik i skapet.

Save My Bag

Save My Bag er et italiensk merke. Her finner du vesker, shoppere/handlenett, toalettmapper og sminkemapper. Disse veskene er super trendy, superlette og stilige.

Disse veskene er laget i neopren, er vantette og kan til og med vaskes i maskin. Hvor fantastisk er ikke det? Og ikke nok med det! Veskene veier nesten ingenting. Disse nydelige veskene veier fra kun 200 gram! Toalettmappene fra samme merket veier tundt 75 – 100 gram.

Det hele startet i Bergamo i Italia i 2013. To unge gründere med et ønske om å gi nytt liv til moteverdenen. Med deres vesker som er 100% laget i Italia har allerede kapret motehjerter verden over.

 

Vesker og lommebøker