Daniel Silfen vesker

Daniel Silfen vesker er et nytt merke hos oss. Trendy og motebevisste vesker innen aller siste mote! Her finner du alltid noe spennende. Om det er transparente vesker i PU eller vesker i skinn. Daniel Silfen leker med farger, detaljer og størrelser. Her er det ingen begrensinger – bare kul fashion!

Viser alle 1 resultater

Viser alle 1 resultater

Om Daniel Silfen:

Daniel Silfen er et dansk accessories merke, som ble etablert i 2013.

Sortimentet er fra små punger og crossover til de ikoniske reiseveskene, hvor alt er utført i skinn av høy kvalitet og i et stilrent design. Produktene henvender seg både til menn og kvinner i stort sett alle aldersgrupper p.g.a  deres tidløse form.

Den personlige drivfaktor bak brandet ligger i prosessen. ”Jeg elsker å se en veske komme fra et stykke papir til en fysisk prøve og til sist at at den står i et utstillingsvindu  hos en av mine kunder”, uttaler Daniel Silfen. Merket skal for ham representere høy kvalitet, godt håndverk og stilfult design til meget fordelaktige priser.

Daniel Silfen kommer fra et solid firma, som står bak design-virksomheten, Adax. Daniel har derfor alltid hatt en naturlig interesse for salg og design, som i dag har resultert i hans eget suksessfulle merke.

Hvordan holde skinnvesken fin?

Akkurat som huden din, må skinn få fuktighet for å holde seg fin. Får den ikke det, vil den tørke helt inn over tid.  En god skinnbalsam og imregneringsspay er noe du bør ha i skapet. Det å impregnere betyr enkelt og greit å tilføre kjemikalier slik at materialet blir vanntett. Selv om skinnveska har blitt tørr, er det fullt mulig å få den fin igjen. Det viktigste du kan gjøre for skinn er å holde det fuktig.

  • Vanlige skinnvesker: Disse skal impregneres med spray. Husk at lyse vesker må sprayes oftere enn mørke vesker. Vær forsiktig med skokrem på vesker da disse ofte er farget. Bruk nøytrale skinnkremer for å gi fuktighet i skinnet.
  • Semskede skinnvesker: Disse kal impregneres med spray. Semsket skinn er veldig ømfintlig og sart.  Får man flekker, kan børster eller viskelær mot semsket skinn brukes.  Ofte kan det også hjelpe med en litt fuktig klut, om skinnet er behandlet. Behandles med varsomhet!

Oppbevaring
Du skal aldri oppbevare skinn i plastikk eller vinyl. Dette stenger eventuell fuktighet inne. Bruk alltid en tøypose til skinnveskene, -jakkene eller -skoene dine – da holder de seg pene lengre!

Bruk vesken med varsomhet
Er været dårlig en dag, vurder å la den fineste veska bli hjemme. Skulle den allikevel bli søkkvåt, tørk overflaten med papir, fyll den med papir og sett den til tørk en god stund. Husk også at det er en fordel om du har rene hender før du tar på veska. Håndkrem og annen sminke setter merker fortere enn man tror.