Badetøy

Badetøy, bikini og badedrakter til jenter fra størrelse 4-12 år. Fine farger og mønstre: rosa, lill, grønne og blå, fra Name It barnklær.

Viser alle 2 resultater

Viser alle 2 resultater

Smått om badetøy:

Ingenting er vel viktigere på sommeren enn badetøy. Hos oss finner du mange ulike typer bikini og badedrakter. Her finner du et utvalg i farger og mønstere. To-delt bikini eller en badedrakt med svane på? Når sommmeren virkelig setter inn blir det mange turer i vannet, så pakk et par badedrakter eller bikini som skift.

Med ulike typer badetøy kan vi ikke unngå å komme inn på temaet om UV-filter i badetøyet. Trenger vi virkelig UV-badetøy til barna i Norge?
Vi kan ikke si det er få meningen om dette temaet. Sterke og mange meningen om bruk av UV-badetøy som ofte fyller en rolle i debatter. Her er det viktig at forbrukeren også handler etter hva som føles riktig for dere selv. Det finnes selvsagt en masse fordeler med bruk av UV-tøy. Ved bruk av disse vil barne være beskyttet mot UV-stråler, og du kan lette litt på presset om å smøre solkrem ofte nok. Vi vil absolutt anbefale UV-tøy om man skal varmere strøk med sterk sol. Her brukes de fleste timene på dagen i solen og det vil beskytte barnet betydelig. Når kroppen skal venne seg til et nytt klima og miljø vil UV-tøyet være en fordel.

Hvordan vedlikeholder du badetøyet:

Badetøy tåler selvsagt vask og som oftest maskinvask. Hvis du ønsker at form og farge skal bevares på beste måte anbefaler vi at du håndvasker badedrakten, bikinien eller badebuksen. Elastisiteten i materialet kan bli ødelagt om du vasker i maskin på for høye temperaturer. 

Om du ønsker å håndvaske kan du fylle vasken med lunket vann og benytte vaskemiddel som er flytende og har en mild kvalitet, Milo fungere godt. La badetøyet ligge noen minutter i vannet før du klemmer på det. Såpen vil da kunne trenge ordentlig godt inn. Men ikke gni materialet mot hverandre. På denne måten kan du ødelegge badetøyet.

Skyll ut såpen med kaldt vann og press deretter vannet ut.

Finvaskemiddel (det du bruker på ull og silke) er det beste for badedrakten, bikinien eller badebuksen da det tar bedre vare på fibrene. Det gjør at det også holder seg finere mye lenger.

Name It har badedrakter og bikinier i flere farger, modeller og print.