Cardigan

Cardigan, strikkejakker og collegejakker til babygutter og opp til tørrelse 12 år. Jakker fra Memini og Name It, som er kjent for god kvalitet og passform. Jakker og cardiganer til både hverdag og til pent. Bruk de som en overgangsjakke, til jeans eller til penbukse.

Viser alle 7 resultater

Viser alle 7 resultater

Allsidig bruk

Ikke bare er en cardigan er fint plagg, men på samme som strikkajakken og collegejakker kan disse brukes året rundt. Her kan du få lenger bruk av sommerens t-skjorter ved å bruke en av disse alternativene over. Hos oss finner du ulike merker som Name It og Memini. Begge er kjent for nydelig design, god passform og kvalitet.

Hos oss finner du cardigan, strikkajakker og collegejakker til all bruk. Hverdag eller pent, vi har det du ser etter. Her har du uendelig kombinasjoner. Bruk de med en penbukse / dressbukse, med jeans eller leggings, eller du kan bruke det som overgangsjakke. Mulighetene er mange.

Uendlige kombinasjoner og ulike materialer. Bomull, polyamid, ull, elastan og økologisk bomull.

Like godt til stor som liten

Med et bredt og godt utvalg, vil du finne nydelige cardigans i ulike mønstre, design og kvaliteter. En cardigan, strikkajakke eller collegejakke fungerer like godt til store barn som til små.

Hva er en cardigan?

Ofte hopper spørsmålet «hva er en cardigan»? Og ja, hva er det egentlig? Enkelt sagt en tynn jakke, ofte ment til innendørs bruk. Med ulike materialer finner du en som passer den årstiden du ønsker. En jakke som enkelt settes utenpå en singlet, en t-skjorte eller en tynn genser. Kneppes enkelt med knapper i front.

Memini

Fra et av våre mange merker Memini finner du blant annet cardigans og strikkajakker i nydelig print og god kvalitet. Her finner du i kvaliteter som ull, polyamid og økologisk bomull.

Ta en titt i alle våre flotte cardigans, strikkajakker og collegejakker hos våre merker, Name It og Memini.