Skjerf

Skjerf til dame fra kjente merker som Beck Søndergaard, Co`couture, Tif & Tiffy, Vila og Pieces. Ullskjerf, skjerf i bomull eller silke. Mange størrelser, farger, print og kvaliteter. Kommer i mange prisklasser.

 

Viser 1–12 av 15 resultater

Viser 1–12 av 15 resultater

Finnes det noe bedre enn å kunne tulle seg inn i et tykt og godt strikketskjerft? Eller et lett sommerskjerf når solen steker? Et godt utvalg i kjente merker vil du finne mengder med tilbehør hos oss. Co`coutureVila og Pieces.

Passer året rundt

Skjerfet er noe kvinner (og menn) kan bruke året rundt. På vinteren er det et must med et varmt og tykt strikketskjerf. Akkurat som et lett og tynt skjerf har sin plass på litt kjølige sommerdager. Et skjerf kan utgjøre en stor forskjell på helhetsbildet til et antrekk. Skjerfet kan være en spennende og fin måte å gi antrekket ditt en spennende detalj. Du kan gi antrekket en kontrast eller et mønster som skiller seg ut.

På samme måte som hatter, solbriller og belter er skjerfet en lett måte å gjøre antrekket komplett på. Her finnes det uendelige variasjonsmuligheter og det er kun fantasien som vil sette grenser.

Elegant, god og varm året rundt

For deg som er opptatt av detaljer kan et skjerf ha veldig stor betydning. Det finnes en rekke variasjoner når det kommer til dette tilbehøret. Vi har noe som kan passe en hver anledning. Da vil du alltid ha noe å passende å kunne kle om halsen.

Bla gjennom å se vårt utvalg av skjerf. Stadig vil det dukke opp nyheter, så hold deg oppdatert. Vi gir deg de mest moteriktige og fine plaggene. Kanskje du også trenger noen lekre hansker eller en lue i samme slengen?

Hos oss vil du finne skjerf i ulike prisklasser. Da er du sikker på at du vil finne et som passer deg perfekt. Ditt favorittskjerf i sesongens farger og kvaliteter.