Sokker og strømpebukser

Sokker og strømpebukser til jenter fra nyfødt og opp til størrelse 12 år. Strømpebukser i bomull og ull, både med og uten mønster, samt myke og fine sokker. Fra Name It barneklær, Joha og Memini.

Viser 1–12 av 45 resultater

Viser 1–12 av 45 resultater

Bare fantasien stopper deg.

En måte å gjøre ting mer personlig på er en strømpebukse eller et par sokker. En bundel av ulike farger og flotte print kan gjøre påkledningen til en lek.

Striper, stjerner, blomster, prikker, mariusmønster, blå, hvit eller kanskje rød. Ja, her er det bare fantasien som kan sette grenser. Hos oss finner du merker som Name It, Memini, og Joha, de aller fineste strømpebuksene og sokkene. Her har du merker som er kjent for god kvalitet og kjempe god passform.

Strømpebukser for alle anledninger

Strømpebuksene er nå et hverdagsplagg. Kanskje hører du at man omtaler babyer som «strømpebuksebabyer». Så pratisk er det for de minste. Enkelt, praktisk og kan brukes til alt.

Vi fører strømebukser fra merker som Memini, Joha og Name It. Her vil du finne det du trenger til bursdag, barnehagen, jul og hverdag.

Ullstrømpebukser og ullsokker

Vi fører nydelige sokker og strømpebukser i ull fra noen av våre merker Name It, Memini og Joha. Disse er kjent for god kvalitet og slitesterke materialer.

Praktisk og varmt, ja der har du ull. Med en unik evne til å regulere temperatur er det ikke uten grunn at vi sier: «Ull er gull».

Krabbestrømpebukser og antiskli

Flere små begynner å bevege seg og rundt med krabbing. Da er det ofte godt med litt hjelp. Krabbestrømpebukser fra Name It finner du i flere desgin og fine farger. Her blir alt man gjør til en lek. Det blir enda lettere å komme seg fort frem, mindre knall og fall og stabiliteten øker.

Når krabbestadiet er på vei å suse forbi og barnet vil prøve å gå anbefaler vi antiskli. Her vil barnet kunne få et mye stødigere underlag samt ikke skli. Antiskli under sokker og strømpebukser er perfekt til barnehagen, og du slipper å bruke tøfler på sommertid.