Kivat

Kivat blir designet og produsert i Finland. Det er en familiebedrift som skaper produktene gjennom en fabrikk i Tampere i Finland. Dette har de gjort i over 30 år. Her er de veldig opptatt av bærekraft og bruker derfor ingen kjemikalier eller virkestoffer i produksjonsprosessen. Her legges det stort fokus på kvalitet og god passform.
Med stort fokus på produktfunksjonalitet blir alle produkt regelmessig testet. Dette blir en naturlig del av produksjonsprosessen.

Viser 1–12 av 67 resultater

Viser 1–12 av 67 resultater

Kivat brukes kun de beste materialer. De benytter seg av den aller beste ullen og hvert produkt blir derfor eksepsjonelt. Som innvendig fór i luer og votter bruker de kun GOTS – sertifisert økologisk bomull. Flere av luene kommer også med refleks som skal øke synligheten når barnet er ute. Dette er refleks av høy kvalitet fra 3M scothlite. Grunnen til at de benytter seg av dette er fordi dette er et materiale som tåler å bli vasket.

Kivat er kvalitet som kan gå i arv og varme flere generasjoner.Vask av produktene: Disse vottene og luene fra Kivat kan enkelt vaskes i maskin på 30 grader, ullprogram. Benytt deg av vaskemiddel beregnet på ull og silke. Vottene skal strekkes litt i form og helst tørkes flatt. Viktig at de ikke blir lagt på gulv med varmekabler da dette kan krympe ullen. Det anbefales heller ikke håndvask da temperaturen på vask og skylling skal være like.

Luene og baclavaene holder høy kvalitet og er utrolig slitesterke. Kivat er den perfekte barnehagelue! Her vil du også merke at luene har en veldig god passform og vil derfor sitte godt på hodet og ikke sli ned i øynene. De aller flotteste baclavaene og vinterluene fra Kivat lages med et mykt innerlag i 100% økologisk bomull som er GOTS – sertifisert, og ytterlag i 100% varmende ull. Her er du virkelig sikret den aller beste vinterluen. Med disse luene kan du som forelder være sikker på at ditt barn er god og varm til en hver tid. De nydelige vottene fra Kivat er laget i 100% merionoull med GOTS – sertifisert økologisk bomull som innerlag. Disse vottene er perfekte som barnehageplagg. Vottene er laget i stødig og tykk ull som gjør at de vil tåle mye før de blir våte. Det brede ribbebåndet gjør også at vottene sitter eksepsjonelt godt på små barnehender. Og ikke nok med det, vottene er også vindtette. Kivat er merket som kanskje er mest kjent for sine luer, men produksjonen av disse vottene begynte for 30 år siden, og har vært utprøvd av en mage barnehender.