Jumpsuit

Jumpsuit og hele kosedresser til gutter. Myk og gode i bomull som passer til aktive barn! Rompere i nydelig design og god kvalitet. Name It og Memini. Stort og variert utvalg av kvalitetsplagg til små barn.

Viser alle 3 resultater

Viser alle 3 resultater

Hva er vel bedre enn å krype inn i en god jumpsuit eller kosedress? Perfekt koseplagg foran tv’en eller supre som barnehageantrekk.

Kosedress

Hos oss vil du finne kosedresser i ulike materialer, design og farger. Et av merkene vi fører er Memini. Her vil du finne nydelige design, skjønne farger og god kvalitet. Kosedresser i fleece og ull.

Både fleecedresser og ulldresser egner seg godt som kosedress, men også perfekt som et mellomlag under vinterdressen. Og hvor kjekt er det ikke med et plagg som har flere bruksområder?

Praktisk

Ikke bare er det godt med en god og myk heldress, men det er også utrolig praktisk. Med glidelås langs fronten vil dette være et plagg som er veldig enkelt å ta av og på.

En kosedress er gjerne noe som barnet kan vokse i. Derfor er det som regel ingen fare å kjøpe disse litt store. Enda mer praktisk! Du har et plagg som barnet kan vokse i. Det holder lenger.

Rompere

Vi kjenner vel alle til følelsen av å kunne pynte våre søte små. En perfekt måte å pynte på er å bruke rompere. Med strømpebukse og body eller genser under romperen har du det komplette antrekk.

Rompere fra Memini kommer i nydelig kvalitet og ikke minst fantastiske design. Strikket romper eller romper i ull? Her er det bare å velge.

En romper er også gjerne noe som kommer i unisex modeller og farger. Praktisk å kunne kjøpe noen plagg som kanskje kan spares til det kommer en til?

Vask av fleece og ull

Om du har rompere eller heldresser i ull er det viktig at disse ikke vakser på mer enn 30 grader. Tar du de i maskin, skal de vaskes på et skånsomt ullprogram.

Når du skal vaske kosedresser eller andre plagg i fleece, anbefaler vi å vrenge produktet. Dette for at plagget skal holde seg pent lengst mulig. Et skyllemiddel for syntetiske materialer er også å anbefale.