Bluser og skjorter

Bluser og skjorter fra mange og gode merker: Line of OsloSecond FemaleVilaEduceLove & DivinePart TwoRue de FemmeCo`couture, Rich & Royal. Bluser til fest og hverdag, skjorter til bukser, skjørt og jeans. Stort og variert utvalg i alle prisklasser, farger, stiler og fasonger. Nyheter daglig!

Viser 1–12 av 81 resultater

Viser 1–12 av 81 resultater

Trenger du en overdel som skal passe til de litt penere og litt mer sofistikerte antrekkene? Da er en bluse, tunika eller skjorte perfekt. Har du et møte på jobben som kanskje er litt ekstra viktig? Eller andre situasjoner der du trenger å se presentabel ut? Igjen, en bluse eller skjorte kan gjøre den store forskjellen.

I denne kategorien vil du finne bluser og skjorter i nydelige stoffer, delikate farger og nydelige mønstre. Her vil du finne overdelen som får deg til å fremstå som profesjonell og samtidig beholder din feminine touch!

Til hverdag og fest

Når du skal finne den rette blusen eller skjorten er det ikke bare bare. I et hav av muligheter kan det være lett å rote seg bort. Kortermet, langermet, elegante, casual, fargerik eller klassisk? Med så mange ulike mulighet er det også godt å vite at samme blusen kan brukes hele året og til alle årstider.

Kombiner en oversized skjorte fra Line of Oslo sammen et belte og et par skinny jeans og du er klar for sommerfest. Skal du derimot på et jobbintervju og vil gi et profesjonelt og godt inntrykk? Da kan det være lurt med en ensfarget bluse fra for eksempel Rut & CircleLine of Oslo eller Rue de Femme. Style det med et klassisk og stilrent blyantskjørt eller et par chinos.

Blusen eller skjorten kan også brukes til en enkel blazer og kanskje et par pumps med glitter? Hos Mio Trend vil du finne overdeler som vil passe like godt til ukedagene som de vil til festene du skal på i helgene. Vi fører de aller fleste størrelser og varianter.

Trenger du litt ekstra hjelp kan du sjekke ut våre størrelsesguider under hvert enelt merke. Sjekk våre merker her!