Rut & Circle

Rut & Circle er et svensk merke med mote til gode og lave priser. De har store kolleksjoner og er tidlig ute med de siste nye. Rut & Circle har klær med det lille ekstra, det er lekent og skiller seg litt ut! Her finner du alt fra jakker, bukser, lekre bluser og gensere, t-skjorte og topper – alt vi ønsker å ha i garderoben vår!

Størrelsesguide!

 

Viser alle 5 resultater

Viser alle 5 resultater

Om Rut & Circle:

Dette er et svensk merke som ble i 2007 . De tilbyr rimelige klær inspirert av de siste internasjonale trendene.

Rut & Circle har fokusert på å kunne representere den moderne kvinnen på ethvert tidspunkt i hennes liv. Merkets kolleksjoner inkluderer et bredt utvalg av klær til enhver anledning. Her finner du alt fra hverdags t-skjorte og jeans til en kjole hvis du skal på fest. Kolleksjonene er laget av merkets egne designere, kjøpere og ambassadører.
De vokser hver dag og har blitt veldig populært og kjent de siste årene.
Det har blitt et sort merke. I dag er de representert hos over 250 forhandlere i Europa og på forskjellige mote-nettsteder på nettet. Alle butikkene som representerer merket, oppdateres ukentlig med nye produkter som representerer de nyeste trendene.

Hos oss finner du variert utvalg fra dette merket. Det er et av de nyeste merken hos oss og det har blitt veldig godt mottatt av våre kunder. Her er det både enkle hverdagsplagg og plagg med spennende detaljer og snitt. Og prisen, det er veldig god og rimelige priser og DET liker vi.

Vi har alt fra yttertøy, kjoler og skjørt. Noe er klassisk og enkelt og noe er lekent og morsomt både i farger og snitt. Ettersom det er så godt på pris, så er det fristende og enkel å kjøpe med seg noe fra dette merket. Vi anbefaler deg  å ta en titt på dette merket.