Nattøy

Nattøy og pysjamaser til gutter, fra nyfødt og opp til størrelse 12 år. Hele pysjer med glidelås og fot, eller pysjamas til sommerbruk med korte armer og korte bein! 2-delt pysjer til større barn. Mange har fint mønster og morsom tekst. Pysjamasene som er fra Name It og Joha, er som er kjent for god kvalitet og god passform.

Viktig med komfort om natten

Små barn sover mange timer hver eneste natt. Da er det ekstra viktig at nattøyet er godt og behagelig. Name It lager pysjer i 100% bomull. Dette gjør pysjene myke og behagelige. Hos oss finner du mange ulike modeller og farger.

Pysj med eller uten fot? Ja, vi fører begge deler. Til de minste er det sjelden lett å holde på sokker, derfor er pysj med fot helt genial. Med glidelås langs hele fremsiden er disse lette å ta av og på. Hele pysjer er også det beste for de minste. Du finner også pysj uten fot for de barn som ikke ønsker å ha noe på bena.

Pysj etter sesong er også noe du finner hos oss. Til sommeren er det greit med pysj som har korte ermer og ben. På denne måten får barnet dekket deler av kroppen, samtidig som det ikke blir for varmt. Om barnet sjelden ligger med dyne og lett fryser kan man med fordel bruke hele pysjer hele året.

Uendelige muligheter

I våre pysjer som går fra mini og helt opp til 12 år finner du mange muligheter. Vi har et stort utvalg av farger, design og materialer. Ullpysjer, nattøy i bambus og ull og pysjer i 100% bomull.

Kanskje vil barnet ha en pysj med biler, kul tekst, spiderman eller med Mikke Mus? Da anbefaler vi å sjekke ut SMÅFOLK og Name It sitt nattøy. Her finner du både hele pysjer, samt 2-delte sett.