Småfolk

Småfolk barneklær – glade klær til glade barn! Småfolk er barneklær som skiller seg ut i mengden. Her finner du klær i herlige og fine farger. Alle produktene har mønster og print som tiltaler de små barna. Her finner du bl.a bodyer, pysjamas, gensere osv. Mønstre vi ofte ser er biler, brannbil, traktor, kaniner og annet gøy som barna liker. Mange fin farger: blått, rosa, grønt og gult…

Størrelsesguide!

Viser det ene resultatet

Viser det ene resultatet

Om Småfolk, en liten historie:

«I 2004 hadde vi nettopp overtatt vårt nye sommerhus, ett lite sommerhus fra 1890 tett inntil ved skog og strand.
Mens vi stod ute på veien og betraktet vårt nye hus, kom naboen Vagn gående. Etter litt tid, tittet Vagn ned i barnevognen, hvor 4 måneder gamle Thore lå og koste seg, og sa «hvor er det dejligt at der er kommet småfolk til egnen»…. Slik ble de fengende navnet til!»

Ett år senere ble den første Småfolk-kolleksjonen vist frem på messe i København. I mars 2007 fikk de sin første egen lille Småfolk-butikk i Holbæk.
I dag har de 18 mennesker ansatt på fulltid pluss noen flere når der er ekstra mye å gjøre.
De leverer til ca. 600 kunder, i 22 land. I dag er den lille butikken skiftet ut med en større og det har kommet to til!

Merket tror på fornyelse, på å være litt annerledes og på visjonen om å leverer et godt produkt.
De har 4 kolleksjoner i året, hvor det hver gang er masse nyheter og  helt nye styles, og det går aldri mere end 10 uker før dert er nye varer i butikkene.

Klærne er alltid i glade farger og  i den beste kvaliteten. 85% av kolleksjonen  og nesten 100% av baby-kolleksjonen er økotex-sertifisert. Småfolks kolleksjoner er laget så de passer sammen fra kolleksjon til kolleksjon.

Småfolk er klær man blir glad av og glad i!