Jumpsuit

Jumpsuit og bukedresser til dame. Fra gode og kjente merker: Vila, Rue de Femme, Part Two, Co`couture og Second Female. Variert utvalg i farger, passformer og snitt.

Viser alle 5 resultater

Viser alle 5 resultater

Hverdag og fest

Jumpsuiten og buksedressen er det ultimate comfort plagget. Du kan kle deg i en trendy jumpsuit og likevel ha det like behagelig som i en joggedress. En jumpsuit eller buksedress finnes i kort og lang, med korte- og lange ermer samt uten ermer.

En buksedress er et elegant alternativ til festen. Ved en bruke en buksedress finner du det ideelle festantrekket i bare ett plagg. Bruk en buksedress med korte ben eller lange.

En buksedress er noe vi anser som et basic plagg. Enkelt, elegangt, behagelig, trendy og lett å bruke. Et plagg som enkelt kan styles både opp og ned.

Blonder, striper, ensfarget, blomstrete eller mønster. Hos oss finner du mange ulike typer fra merker som Vila, Part Two, Second Female og Co`couture.

Stilrene og klassiske buksedresser fra Vila. Morsomme og fargerike jumpsuits fra Second Female.

Styling

Heler:
I noen tilfeller kan en jumpsuit gjøre at du ser kortere ut. Øye kan bli trekt nedover. En enkel måte å fikse dette på er å bruke de med et par høye heler. De ekstra centimeterene du får med et par heler gjør at du ser lenger ut. Det beste er å bruke smale heler slik at du får den komplette looken.

Smykker: 
Smykker er med å på å lage et fokuspunkt nummer to og kan ta antrekket til det neste nivået. Her kan det lønne seg å bruke store smykker og gjerne litt store øredobber.

Flere lag: 
Det er ikke bare tilbehør som kan gjøre at du rocker buksedressen. Bruk flere lag for å føle deg komfortabel og samtidig se fantastisk ut. Bruk en blazer for de formelle eventene og en skinnjakke til hverdagen.

Hår:
Bruker du en hverdagslig buksedress som gjerne viser litt hud ved ryggen og skuldrene kan det være finest å ha håret ned. Her vil du også skape mer balanse i antrekket.
Om du har en litt mer formell jumpsuit som avsluttes litt høyere, er det lekkert med oppsatt hår. Her vil du gjøre antrekket komplett.