Zuzanna G

Hårbøyle til dame fra Zuzanna G. Her finner du stort utvalg i sesongens store trend: hårbøyler. Zuzanna G er kjent for bl.a hårbøylen «The Love Knot» den har vi i mange fine farger. Øredobber og vesker og er også i utvalget.

Viser alle 6 resultater

Viser alle 6 resultater

Om Zuzanna G:

Zuzanna G Jewelry ble etablert i 2003 og er nok mest kjent for vakre smykker og øredobber. I dag har merket fått flere nye kategorier. Her finner du alt fra hårbøyler, hårbøyle med vire, handlenett som heter «Netti nett!» Du finner det populære veskene i bambus og strå. Halvmåneveskene i sort og natur et en stor trend og HIT nå – merket har leverer disse i to størrelser: liten og stor. De går under navnet: Bamboo delight. En annen trendveske er Miss Rounide. Dette er runde små flettevesker i bambus, de har lærreim slik at den kan bæres crossover –  must til sommerkjolen.

Zuzanna G er tidlig ute med å fange opp moter og trender innen accessories. Her finner du det nyeste nye og ofte til gode priser som få kan matche.

Zuzanna G var ute med hårbøylene lenge før andre fikk øynene opp for denne trenden – her var de en innovatør på det norske markedet. Og vi lurer på hva som blir det nye?

De miljøvennlige handlenettene er i mange fine farger. Dette er en fornuftig mote som sparer miljøet for plast – og Zuznna G er med på trenden. Bruk de som et handlenett, eller som en veske til sko og annet som ikke får plass i håndvesken. En stilig og trendy avlastningsveske.

Hårspenner til dame finner du også fra dette merket. Stilig spenner i retro og 70-talls look. Spenner som små, runde, med eller uten klips – mange varianter å velge i.

Hva mere spennende som kommer fra Zuzanna G vet vi ikke, det er bare å vent i spenning…