Annet

I kategorien annet vil du finne et stort utvalg i tilbehør til jenter. Alt fra siklesmekker til hårbånd og rangler. Her finner du de populære smekkene fra Name It med søte tekster.

Viser 1–12 av 22 resultater

Viser 1–12 av 22 resultater

Kort om hva vi tilbyr:

I vår nettbutikk vil du finne et bredt utvalg i stort og smått tilbehør til barn. Her finner det meste du trenger til barn og baby. Blant annet kan du finne de populære siklesmekkene fra Name It. På disse vil du finne morsomme og søte tekster, gjerne de som omhandler mamma og pappa, farmor, bestemor eller tante og onkel. Med disse vil du kunne spare mange skift. Hos oss vil du også finne en godt utvalg suttekluter, små kosedyr, rangler og kosekluter. Vi får stadig påfyll av nyheter. De myke små i nettbutikken er sertifisert og godkjent. Her finner du merker som Tinka og Jellycat.

Miotrend fører også det kjente merket Sebra. Alt fra søte biteringer og heklede rangler. Sebra har også laget nydelig sengehimmel som du også finner i nettbutikken. Sammen med flagg kan du pynte opp barnerommet. Drikkeflasker og matbokser til barnehagen fra Sebra finner du også her.

En bestselger som stadig topper salget er de populære gulpeklutene og gassklutene fra Name It. Etter vask blir disse supermyke og du kan kjøpe de i 5-pk hos oss. Disse har flere bruksområder, både som gulpekluter og vaskekluter.

Trenger du bukseseler, strikk til bena på parkdressen eller votteklyper? Vi fører nettopp dette fra det populære merket Name It.

Hva med søte hårbånd til de små jentene? Vi har nydelige knytebånd fra norske Unik Design Norway.

Et must er blant annet små tøfler i skinn for de små. Disse er supre når gulvene er glatte og de kalde dagene setter inn.. Fra Name It  finner du tøfler i 100% skinn og ulike farger. Med såle i semsket skinn gir de barnet et godt grep på gulvet. Vi fører disse som tøffel eller som sokker. Fra 200,- finner du disse supre tøflene og sokkene.