Yttertøy

Yttertøy og dresser til gutter, fra nyfødt baby og opp til 12 år. Vårdresser, softshelldresser og vinterdresser. Dresser fra Name It barneklær og Salto. Disse merkene er kjent for god kvalitet og god passform. Wheat finner du også hos oss. Du finner jakker, dresser og regntøy her.

Viser 1–12 av 35 resultater

Viser 1–12 av 35 resultater

Hos oss finner du et bredt utvalgt av yttertøy. Merker som Wheat, Name It og Salto.

Softshelldresser

Hos oss finner du et godt utvalg med softshelldresser fra Name It. Disse er perfekte som barnehagedress/parkdress. Dressene er vanntette, har tapede sømmer, vannsøyle på 8000, avtagbar hette og tynn fleece på innsiden. Disse har også forsterkninger på knær og rumpe. Softshelldressene finnes også til baby.

Vårdresser/Høstdresser

Her er dressene fra Wheat supre. Deres gode kvalitet og mykhet i materiale gjør disse optimale for barnets beveglighet. Du finner de i flere forskjellige farger og print. Vannsøyle på 10 000. Softschelldressene fra Name It er også supre vår og høstdresser.

Vinterdresser

Hos oss finner du et godt utvalg vinterdresser til baby og større barn. Vi fører merker som Reima, Wheat og Name It.

Vinterdressene fra Wheat har vannsøyle på 10 000 og har alle egenskaper en god vinterdress skal ha. Vanntett, vindtett og pustende. Laget i 100% nylon og er optimal for barnets bevegelighet. Med to glidelåser i front er disse veldig enkle å kle av og på.

Vinterdressene fra Name It er laget i 100% polyester. Denne er vanntett, vindtett og pustende. Finnes i ulike mønstre/farger. Vannsøyle på 10 000.

Reima sin vinterdress kommer med ekstra varmepute i rumpa. Disse egner seg spesielt godt for barn som ikke kan gå. Laget i vanntett, vindtett og smussavvisende materiale. Vannsøyle på 12 000.

Regntøy

Hos oss finner du også regntøy fra Name It og Salto. Regntøy fra Salto kommer i fine print og farger. Med justerbare seler og lang glidelås som letter påkledning. Her har du også avtagbar hette og stropper under bena.