Shorts

Shorts til barn, gutter, fra nyfødt og opp til størrelse 12 år. Snekkershorts eller shorts med justering i midjen. Bomullsshorts og surfe og badeshortser. Fra Memini og Name It barneklær som er kjent for god kvalitet og god passform.

Viser 1–12 av 14 resultater

Viser 1–12 av 14 resultater

Flere typer

Shorts kan komme i mange former og fasonger. I fine farger og mønstre. Med print og uten. Bomull, denim, ull, badeshorts og surfeshorts.

For de minste kan det være vanskelig å finne en som sitter godt. Vi fører shortser med justering i midjen. Når du har denne muligheten er det lettere å finne en som passer ditt barn. En løsning kan også være en snekkershorts. Her kommer de ofte med justerbare remmer.

Badeshorts er annen type. Her finnes de fleste med noe form for UV – beskyttelse. Dette er å anbefale da barn trengs å beskyttes mot sterk sol. For å bevare kvalitet, farge og print kan det være lurt å håndvaske, men disse materialene tåler også maskinvask. Men vær obs på temperatur. Fra Name It finner du badeshortser i ulike farger og print.

Ikke bare til sommeren

Med bomullshorts tenker vi på stekende sol, bading og skyfri himmel. Men en shorts er ikke bare til bruk på sommeren. Her kan du finne uendelige kombinasjoner. Ved hjelp av en strømpebukse kan shortsen brukes hele året.

Bloomer. Bloomer er gjerne et ord vi kanskje ikke har hørt så mye om. Det vil være det samme som en bomullsshorts eller ullshorts, men vi betegner dette som noe som brukes over en strømpebukse. Om du ønsker en i bomull kan den brukes hele året. Tenk så fantastisk at vi ikke trenger pakke bort ting bare fordi varmen forsvinner.

En shorts kan være så mangt og ha mange bruksomsråder. Shorts fra merker som Memini er gjerne de som brukes hele året. Med stilrent, nostalgisk og klassisk design passer disse året rundt.