Body

Stort og variet utvalg i body til gutter. Mange fine farger: klassisk marineblå, lyse blå og hvite til grå, off white og brune. Vi har bodyer med både tekst og broderier, samt enkle ensfargete, både i ull og bomull. Godt utvalg i bodyer i organisk bomull finner du også her, alle i god passform og god kvalitet. Vi har bodyer fra merker som Name It, Memini og Joha.

Viser 1–12 av 20 resultater

Viser 1–12 av 20 resultater

Ulike typer body

Det finnes ikke bare en type body. Her kan du finne en mengder av variasjoner, både fra type, merker og materiale. En body som tres over hodet er det man anser som den mest normale typen. Til de minste kan du velge en omslagsbody som har en konvoluttåpning i front. Enkel og ta både av og på.

En body er ofte plagget vi har mest av til barnet. Med nesten 100 ulike bodyer har vi godt utvalg i vår nettbutikk.

Ullbody er en av mange variasjoner. Ullbodyer har vi fra merker som Joha, NameIt og Memini.

Tåler ikke barnet ull, kan du velge en kombinasjon av ull og bambus fra Joha. Disse er fine for sensitive barn og de med atopisk eksem.

Bomullsbodyer er like fine året rundt. Vi anbefaler at du også bruker bomullsbodyer som innerlag til de aller minste.

Vask av body

Det er en fordel at en body kan vaskes på 60 grader, da det er lettere å få bort flekker. Når du går til innkjøp av nye bodyer og klær til de små er det viktig at du vasker alt før bruk. Dette fordi du skal skylle bort de aller siste restene av kjemikalier etter produksjon og eventuelt støv fra butikken.

Ullbodyer skal vaskes på 30 grader ved ullvask i maskin. Ubehandlet ull skal håndvaskes eller vaskes på et skånsomt ullprogram.

Bodyer kan du finne blant flere av våre merker, blant annet: NameIt, Joha og Memini.