T-skjorter

T-skjorte til gutt opp til størrelse 12 år. T-skjorter fra Memini, Name It og Lego som er kjent for god kvalitet og god passform. Stort og variert utvalg, både med og uten print og mønster, mange farger: blå, rød, gul, grønn eller grå. T-skjorter med traktor, Mikke Mus og helikopter, mulighetene er mange!

Stort utvalg

Hos oss vil du finne et bredt utvalg av kortermede trøyer. Vi fører merker som Name It og Lego. Disse er kjent for god passform og god kvalitet. Her har du masse og velge mellom, både i farger og design.

Hos oss kan du finne t-skjorte i grønn, blå, rød, gul eller grå. Samtidig kan du bruke fantasien og finne t-skjorter med traktor, lego, helikopter eller Mikke Mus.

En morsom t-shorte kan lette hverdagen med påkledning av barn. Om barnet liker klærne vil det sjelden gjøre påkledning trøblete.

T-skjortene fra Name It lages med 95% bomull og 5% elastan. Dette gir de en god passform samt at de blir myke og behagelige å ha på. Litt print kan også være en kul måte å vise frem litt personlighet på.

I vårt store utvalg kan du finne de helt basic plaggene til de som virkelig skiller seg ut. Hva velger du? Name It har stor variasjon og du vil garantert finne noe du liker.

Flere bruksområder

Vi hører ofte at klær bør ha flere bruksområder, og det har også t-skjorten. Du kan bruke den på sommeren over en shorts. Kanskje du vil ha den under en hettejakke? Eller hva med å bruke den under en skjorte?

En t-skjorte kan brukes på mange ulike måter. Vår tankegang er litt låst til at t-skjorter er noe vi kun bruker på sommeren. Men bruk fantasien og kombiner med en skjorte, cardigan, hettejakke eller strikket jakke.

 

Stort utvalg t-skjorter hos oss.