Name It

Name It er et dansk klesmerke for barn, de fokuserer på å ha oppdatert mote til en overkommelig pris, som ikke skal gå utover kvaliteten. De har barneklær fra nyfødt og opp til 14 år. Ullklærne er i myk og kløfri ull og i stadig oppdaterte design, vi har godt utvalg i ull til gutt og jente. Basisplaggene som lages er hovedsakelig av bomull har god passform og kvalitet. Stort og varier utvalg, alt fra gode hverdagplagg, yttertøy og dresser, samt klær til finere anledninger. Dette er klærne som barna trives i!

Les mer om Name it barneklær her.

Se størrelsesguide her.

Viser 1–12 av 795 resultater

Viser 1–12 av 795 resultater

Om merket:

«Vi designer morsom mote til en overkommelig pris for barn som vet hva de vil ha, og skaper trendy design med et sterkt fokus på dongeri, der komfort, sikkerhet og kvalitet har høy prioritet.»

Merket har tre linjer:

  • Name It New Born, str 50 – 74 cm.
  • Name It Mini, str 80-110
  • Name It Kids: str 116-152

De er brennende opptatt av miljøet. De jobber kontinuerlig med å skape de beste forholdene for planer og bønder. De har et ambisiøst mål: i 2020 skal over 50% av bomullen de bruker, være økologisk

Økologisk bomull er miljøvennlig bomull som er dyrket uten bruk av sprøytemidler og kunstgjødsel.

Merket har som mål å skape bedre vilkår for miljøet, produsentene og selvfølgelig barna som skal bruke klærne. Det er derfor vi har en ambisiøs strategi om å øke bruken av økologisk bomull.

«I 2016 ble 36 % av alle våre bomullsplagg, på tvers av alle aldersgrupper, laget av økologisk bomull, og våre ambisjoner stopper ikke her. Vårt mål er minimum 50 % i 2020. Med denne strategien har vi som mål ikke bare å øke bruken av økologiske materialer, men også å støtte utviklingen av mer bærekraftige produksjonsmetoder generelt.”

De er også opptatt av at funksjonalitet og passform passe sammen. Bl.a. så har alle bukser og jeans justerbar linning, noe som passer til alle barn uansett størrelse og kroppsbygning. De gjør det ytterste for å designe barnemote som er godt likt av både barn og barnas foreldre. En leken stil, praktisk og bruksvennlig til gode priser.