Luer og votter fra Name It

Uansett om det er vår, sommer, høst eller vinter – luer trenger man alltid! Noen ganger er det godt å ha en varm vindtett lue, mens andre ganger holder det med en tynn bomullslue. Det samme gjelder vottene. Om vinteren trenger vi varme, tykke votter, mens om sommeren er det perfekt å ha et par sett med regnvotter liggende både hjemme og i barnehagen eller på skolen. Luene og vottene vi selger fra Name It er kule, moderne og av høy kvalitet. Her er du garantert å finne en lue som barnet ditt vil bruke, og som samtidig sitter som støpt på hodet.

Og du, ta med et par ekstra luer når du først skal handle, for er det en ting som ofte blir borte, er det lua!

Viser 1–12 av 47 resultater

Viser 1–12 av 47 resultater

Om merket:

«Vi designer morsom mote til en overkommelig pris for barn som vet hva de vil ha, og skaper trendy design med et sterkt fokus på dongeri, der komfort, sikkerhet og kvalitet har høy prioritet.»

Merket har tre linjer:

Name It New Born, str 50 – 74 cm.
Name It Mini, str 80-110
Name It Kids: str 116-152

De er brennende opptatt av miljøet. De jobber kontinuerlig med å skape de beste forholdene for planer og bønder. De har et ambisiøst mål: i 2020 skal over 50% av bomullen de bruker, være økologisk

Økologisk bomull er miljøvennlig bomull som er dyrket uten bruk av sprøytemidler og kunstgjødsel.

Merket har som mål å skape bedre vilkår for miljøet, produsentene og selvfølgelig barna som skal bruke klærne. Det er derfor vi har en ambisiøs strategi om å øke bruken av økologisk bomull.

«I 2016 ble 36 % av alle våre bomullsplagg, på tvers av alle aldersgrupper, laget av økologisk bomull, og våre ambisjoner stopper ikke her. Vårt mål er minimum 50 % i 2020. Med denne strategien har vi som mål ikke bare å øke bruken av økologiske materialer, men også å støtte utviklingen av mer bærekraftige produksjonsmetoder generelt.”

De er også opptatt av at funksjonalitet og passform passe sammen. Bl.a. så har alle bukser og jeans justerbar linning, noe som passer til alle barn uansett størrelse og kroppsbygning. De gjør det ytterste for å designe barnemote som er godt likt av både barn og barnas foreldre. En leken stil, praktisk og bruksvennlig til gode priser.