Gensere fra Name It

Gensere fra Name It kommer i absolutt alle farger, fasonger og materialer. Utvalget her er stort, og man finner garantert en genser som faller i smak. Trenger man bare en vanlig hettegenser til hverdagsbruk eller en pen genser til fest? Da er gensere fra Name It et godt valg. En ting man kan være sikker på, uansett hvilken genser man velger, er at disse genserne er av høy kvalitet. Dette er gensere som er komfortable, slitesterke og moderne. Uansett om barnet ditt er 1 år, eller 14, finner du en genser som passer.

Viser 1–12 av 56 resultater

Viser 1–12 av 56 resultater

Det å finne en komfortabel genser er ikke alltid like enkelt. Først må man finne ut hva barnet ditt liker å gå med. Er det en hettegenser? Eller en collegegenser? Vil du ha noe fargerikt eller noe med trykk på? Valgene er mange, derfor er det også mange gensere her. Name It har garantert en genser som vil passe alle kriteriene du har.

Om merket:

«Vi designer morsom mote til en overkommelig pris for barn som vet hva de vil ha, og skaper trendy design med et sterkt fokus på dongeri, der komfort, sikkerhet og kvalitet har høy prioritet.»

Merket har tre linjer:

Name It New Born, str 50 – 74 cm.
Name It Mini, str 80-110
Name It Kids: str 116-152

De er brennende opptatt av miljøet. De jobber kontinuerlig med å skape de beste forholdene for planer og bønder. De har et ambisiøst mål: i 2020 skal over 50% av bomullen de bruker, være økologisk

Økologisk bomull er miljøvennlig bomull som er dyrket uten bruk av sprøytemidler og kunstgjødsel.

Merket har som mål å skape bedre vilkår for miljøet, produsentene og selvfølgelig barna som skal bruke klærne. Det er derfor vi har en ambisiøs strategi om å øke bruken av økologisk bomull.

«I 2016 ble 36 % av alle våre bomullsplagg, på tvers av alle aldersgrupper, laget av økologisk bomull, og våre ambisjoner stopper ikke her. Vårt mål er minimum 50 % i 2020. Med denne strategien har vi som mål ikke bare å øke bruken av økologiske materialer, men også å støtte utviklingen av mer bærekraftige produksjonsmetoder generelt.”

De er også opptatt av at funksjonalitet og passform passe sammen. Bl.a. så har alle bukser og jeans justerbar linning, noe som passer til alle barn uansett størrelse og kroppsbygning. De gjør det ytterste for å designe barnemote som er godt likt av både barn og barnas foreldre. En leken stil, praktisk og bruksvennlig til gode priser.