Kjoler og skjørt fra Name It

Supersøte tyllskjørt, fine kjoler med blomsterdesign eller hva med en fargerik tunica? Med kjoler og skjørt fra Name It har man mye å velge blant. Kanskje trenger man en fin kjole til en bursdag? Eller vil man bare pynte seg litt ekstra i hverdagen? Uansett hva man trenger, finner man det her. Det som er perfekt med kjoler og skjørt fra Name It er at de kommer i så mange forskjellige farger og fasonger. Uansett om prinsessa ønsker seg et fint prinsesseskjørt, et tyllskjørt som hun kan vise fram til de andre i barnehagen, eller om 10-åringen i huset trenger en ny kjole til en familiemiddag hos oldemor. Uansett hva anledningen er, finner du noe her.

Med kjoler og skjørt fra Name It finner du garantert noe som tilfredsstiller alle behov. Dette er klær som er slitesterke, moderne og som tåler å bli brukt.

Viser 1–12 av 78 resultater

Viser 1–12 av 78 resultater

Akkurat som med alle andre klær fra Name It, er disse produktene også av høy kvalitet. Name It har over 30 års erfaring med barneklær, og det kan man merke. Klærne er moderne og ser bra ut, men er samtidig av høy kvalitet og slitesterke. Dette er klær som barn skal elske, og som skal kunne brukes ofte. Kjoler og skjørt i bomull kommer også til å følge hovedmålet til Name It, at 50% av bomullen de bruker skal være økologisk bomull, innen 2020.

Om merket:

«Vi designer morsom mote til en overkommelig pris for barn som vet hva de vil ha, og skaper trendy design med et sterkt fokus på dongeri, der komfort, sikkerhet og kvalitet har høy prioritet.»

Merket har tre linjer:

Name It New Born, str 50 – 74 cm.
Name It Mini, str 80-110
Name It Kids: str 116-152

De er brennende opptatt av miljøet. De jobber kontinuerlig med å skape de beste forholdene for planer og bønder. De har et ambisiøst mål: i 2020 skal over 50% av bomullen de bruker, være økologisk

Økologisk bomull er miljøvennlig bomull som er dyrket uten bruk av sprøytemidler og kunstgjødsel.

Merket har som mål å skape bedre vilkår for miljøet, produsentene og selvfølgelig barna som skal bruke klærne. Det er derfor vi har en ambisiøs strategi om å øke bruken av økologisk bomull.

«I 2016 ble 36 % av alle våre bomullsplagg, på tvers av alle aldersgrupper, laget av økologisk bomull, og våre ambisjoner stopper ikke her. Vårt mål er minimum 50 % i 2020. Med denne strategien har vi som mål ikke bare å øke bruken av økologiske materialer, men også å støtte utviklingen av mer bærekraftige produksjonsmetoder generelt.”

De er også opptatt av at funksjonalitet og passform passe sammen. Bl.a. så har alle bukser og jeans justerbar linning, noe som passer til alle barn uansett størrelse og kroppsbygning. De gjør det ytterste for å designe barnemote som er godt likt av både barn og barnas foreldre. En leken stil, praktisk og bruksvennlig til gode priser.