Bukser

Bukser og tights til jenter, fra baby og opp til størrelse 12 år. Mange fine farger og passformer, fra Memini ogNameIt barneklær som er kjent for god pris og god kvalitet. Alle er myke og fine med justerbar linning. Joggebuker og jeans, med eller uten broderier og print – stort utvalg i jentebukser finner du her!

Viser 1–12 av 51 resultater

Viser 1–12 av 51 resultater

Viktig med komfort

Når du skal kjøpe inn bukser til dine små er det fort gjort å kun velge det søteste eller kuleste. Du må likevel kunne tenke på at det skal være komfortabelt. NameIt har bukser som kan justeres i midjen og du vil lettere kunne finne riktig passform for barnet. NameIt er også kjent for god komfort og passform.

Ettersom et barn vokser og er i aktivitet er det viktig at ting ikke sitter for stramt. Underdelene skal gi rikelig med komfort og gjøre det lett for barnet å kunne bevege seg. Derfor anbefaler vi buksene fra NameIt.

I vårt brede utvalg vil du finne praktiske og lekevennlige bukser i slitesterke materialer, strechmaterialer og komfortable leggings.

Babybuksene

Til de aller minste er det viktig å ha noe som er lett å få av og på. Her må det være god plass til bleie og ikke sitte for stramt. Med de miste blir det ofte behov for skift, og det kan være greit å ha et lite lager av behagelige underdeler.

Bredt utvalg og variasjon

Det finnes ikke bare olabukser til de minste, men også tights, velour, bomull og ullbukser. Hos Mio Trend vil du lett finne frem til den typen dere ønsker til deres barn.

I vår nettbutikk vil du kunne bla gjennom et stort utvalg av bukser til barnet ditt. Her er det mange materialer, farger, modeller, små detaljer og passformer å velge mellom.