Bands of LA

Bands of LA er stoffbelter, vevde knytebelter i mange fine farger og mønstre. Beltene er designet i LA og er populære verden over. De er mest kjent for modellen Dream It som er i et stor utvalg av farger. Bands of LA-beltene brukes på jeans eller skjørt, bruk det som et hårbånd eller utenpå en kåpe.

Bands of LA sitt varemerke, er de røde tråden nederst på frynsene. Dette er oringalstempelet!

Viser alle 2 resultater

Viser alle 2 resultater

Hvordan bruke beltet?

Beltene har et utall av bruksmuligheter. Det er selvfølgelig stilig på jeans og knytemulighetene er mange – vi anbefaler å gå inn på You Tube, der ligger det flere inspirerende filmer om hvordan du kan knyte det. Et annet alternativ er å bruke det i midjen på en enkle kjole, knyt det gjerne litt høyt og stramt opp i livet. Beltet er også fint å bruke som et hårbånd, eller kanskje som en reim til vesken? Mulighetene er mange.

Knytebeltene kommer i mange farger og mønstre. Det mest populære og mest solgte, er Dream It black med marineblå som nummer to – de passer til alt!

I den siste tiden har det også kommet nye og nyutviklede modeller. De er med lurex og glitter og pastellfarger med frynsekant.

Bands of La gir den rette Hippie-feelingen – cool, laidback, røft og tøft!

Om bands of LA:

Bands of L.A. er grundlagt i USA og har spesialisert seg på vevde stoffbelter. Beltene kommer i mange forskellige farger og mønster. De har på deres egen hjemmeside en guide til hvordan man kan knyte beltet på forskellige måter, for å få akkurat den looken du er ute etter.

Visjonen er et ungt og coolt merke,  Bands of LA er: «Lukk øynene og kjenn på det indre.  Frihet, forandring, gjenoppfinnelse og individualisme er en del av identiteten til Bands of L.A. Los Angeles, eller The Angels City, stedet der millioner av håp og drømmer er basert på, danner det perfekte bakteppet for etikettens estetikk!»