Luer og votter

Luer og votter til babygutter og opp til størrelse 12 år. Her finner du også ørevarmere, pannebånd, sixpence, solhatter og bøttehatter. Vanter, hansker og polvotter til gutter. Vinterluer i ull, bomullsluer og overgansluer – fra kjente merker som Name It, Memini og Reima.

Viser 1–12 av 77 resultater

Viser 1–12 av 77 resultater

Vinterluer, vårluer og pannebånd.

Alt ettersom hvilken årstid det er, kan det være greit at barnet har noe om ørene. Enten det er et pannebånd, en lue i bomull eller en ullue. Hos oss har vi et godt utvalg av alle typer luer, pannebånd, ørevarmere og bøttehatter. Vi fører kjente merker som Reima, Name It og Memini.

Spesielt på våren er det lett å bli lurt. På våren er kaldt trekk på ører og nakke lite behagelig og ikke særlig lurt. Mesteparten av varmetapet skjer gjennom hodet, så en lue kan isolere varmen godt og hjelpe med å holde varmen. Kanskje vinterluen er i ferd med å bli for varm? Da er det lurt å kunne ha luer i ulik tykkelse. Kanskje det også kan være en god idé å ha et pannebånd?

For de aller minste som ligger i vogn er det viktig å dekke til ørene. Fra Name It finner du fine babyluer i bomull og litt tykkere til kaldere tider.

Vintervotter og tynnere votter

Vintervotter er noe alle barn skal ha. Vi har gode og fine votter fra Wheat, Reima og Name It. I vår nettbutikk vil du finne ulike farger, mønstre og typer.

Husk at selv om det kanskje er for varmt med vintervotter betyr det ikke at vottesesongen er over. Når våren nærmer seg kan det være lurt å bytte til litt tynnere votter. Her kan det være lurt å tilpasse etter temperatur. Men vanter i ull alene, eller med regnvotter over.

De små i vogn behøver også noe på hendene. Fra merket Name It kan du finne tynne votter som er perfekte til de minste.

 

Reima, Wheat, Name It og Joha er gode på luer og votter. Hos oss finner du et godt utvalg.