Sparkebukse/overall

Sparkebukse/overall og hele dresser til babygutter fra nyfødt og opp til størrelse 9 måneder. Fine farger og kvaliteter: velour, bomull eller ull, lyse blå, marineblå, grå eller orange. Stort utvalg fra Name It som er kjent for god kvalitet og god passfom. Vi har også selebusker fra Little Hedonist opp til str. 110. I denne kategorien vil du også finne nydelige rompere fra Memini.

Viser alle 5 resultater

Viser alle 5 resultater

Passer alle aldre

Sparkebukser og selebukser finner du i mange farger og design hos oss.

Fra merker som Little Hedonist finner du selebukser som barnet kan vokse i. Little Hedonist har laget sine selebukser slik at barnet skal kunne vokse i de. Brett opp i bena og stram inn selene. Da vil du kunne brette ned bena og slakke selene etterhvert som barnet vokser. Et superpraktisk plagg som varer lenge.

Memini lager rompere og sparkebukse/overall i norsk nostalgisk stil. Her finner du nydelige plagg med god kvalitet og nydelige design. Memini bruker materialer som økologisk bomull, organisk bomull og ull. Et merke du lett blir forelsket i.

Til de aller minste finner du et godt utvalg av sparkebukser og overalls fra Name It og Memini. Fra Name It finnes du sparkebukser i 100% bomull som er myke og behagelige. Du vil også finne sparkebukser som er vendbare. Her vil du altså få to i en. Fra Memini kan du finne nydelige overalls i ull.

Perfekt i barnehage

En selebukse eller sparkebukse/overall er det perfekte plagg i barnehage. Med en genser eller body under har du er kjempe fint antrekk til barnet ditt.

Enkelt å ta av og på og samtidig kan det brukes til så mangt. Her kan du kombinere uendelige farger med nydelige selebukser og overalls.

 

Et godt utvalg av sparkebukse/overall , selebukser og rompere fra merker som Memini, Little Hedonist og Name It finner du hos oss.