Juleklær

Juleklær til barn, små gutter. Her finne du julegenser, nisseluer, smekker, pysjamas og annet gøy! Fra Name It har vi røde juegensere helt ned til små babyer og opp til større barn. Nisseluer fra Name It og Memini – røde og grå!

 

Viser 1–12 av 50 resultater

Viser 1–12 av 50 resultater

Her finner du gensere til barn med julemotiv. Røde julegensere fra Name It. De er i lett strikket kvalitet og har mønster av snømann. En julegenser er veldig populært og de skal helst være med mye mønster og andre morsomme greier. Det er populært i alle aldre, både til voksne og barn. Nå har vi også fått de helt ned til små babyer – utrolig søte. Morsomme gensere å bruk inn mot jul og i julen. De er perfekte til julefotografering – kanskje på et familie-julekort?

Vi har også søte smekker, siklesmekker i rødt og mørke blått. De har en fin og morsom tekst: «Min første jul!» Disse sparer mange skift og kan fint brukes til finstasen.

En nisselue til barn er et «must» opp mot jul. Alle barn må jo ha en nisselue! Store som små! Vi har helt ned til nyfødt baby og oppover. De aller minste luene er bare så søte:) Vi fører nisseluer fra Name It og MeMini – i forskjellige prisklasser og kvaliteter. Luene fra Name It er til god pris og de er i rød velur med hvit kant – suveren å bruke på nissefester i barnehagen – eller på et julefotografi til julekort!

Fra Me Mini har vi flotte lange nisseluer i ull. De er i ensfarget røde og grå. Disse luene er i fantastisk kvalitet, 100% ull. Her er det en smaksak om man liker den tradisjonelle røde eller den grå, som er noe nytt! En annen fin ting med disse nisseluene, er at for hver solgte lue, så går 25,- fra salget til Barnekreftforeningen.

Et annet morsomt juleprodukt er den fin hele fleecedressen til de aller minste. Myk og herlig hel kosedress med reinsdyret Rudolf. Den er super å bruke inne hjemme, i barnehagen eller f.eks på hytta!

Vi har masse fint i juleklær til barn.