Kjoler

Stort og varieret utvalg i kjoler. Alt fra formelle til uformelle kjoler, både hverdagskjoler og festkjoler. Korte og lange, variert stil, farger, passformer og snitt. Kjente og gode merker som: Line of Oslo, Vila, NORR, Second Female, Co´Couture, Rue de Femme og Dry Lake. Her skal det være noe for alle og nyheter ankommer daglig.

Viser 1–12 av 241 resultater

Viser 1–12 av 241 resultater

Hvilken stil vil du ha?

Rocka, yndig, elegant, lang, kort, sporty eller feminin? Hos oss vil du finne din drømmekjole. Du har individualiteten og personligheten som trengs for å style en kjole. Vi har kjolen du trenger. Alt du måtte drømme om kan du finne her. Merker med god passform og kvalitet. Second Female, Reu de Femme, NORR, Co´Couture og mange fler.

Kjolen. Et plagg vi aldri går lei. Fra bondedagenes slitte kjoler til stilfulle og nydelige i dag. Bla i vårt utvalg å finn din nye drømmekjole. Enten du ønsker en med åpne skuldre, halvlang eller kort. Vi har det du ønsker deg.

Hverdag eller fest?

I en hvilken som helst hverdag kan du benytte deg av en nydelige kjole. Kanskje det er en blåmandag og humøret ikke er på topp. Finn frem en kjole og la plagget gjøre humøret bedre.

Pepper, Y.A.S, VILA og Pieces er alle merker som er gode på kjoler som kan brukes like godt til hverdag som fest. Her finner du ulike farger, snitt og passform. Garantert å finne noe som vil passe deg.

En festlighet nærmer seg og du har bestemt deg for at kjole, det skal du ha. Men hva? Kort, lang, farger, mønster? Ikke lett. I vår utvalg vil du finne den rette.

Fra merker som: Co´Couture, Second Female, Part Two og Line of Oslo. Her vil du finne den perfekte festkjole blant volanger, mønstre, klassiske siluetter og høye halser.

Style kjolen akkurat slik du vil og la din stil vise hvem du er.