Salto

Salto barneklær. Salto har variert utvalg, men er mest kjent for softshelldresser og jakker og bunader/festdrakter. Parkdressene er vind og vanntette og er suverene i barnehagen til lek og morro. Parkdress til barn, høst og vårdresser. Merket har god produkter i til gode priser!

Størrelsesguide!

Viser alle 9 resultater

Viser alle 9 resultater

Om merket:

Salto er er merke som er norsk design. Det er et barnemerke under bedriften Skjelland Engros som har røtter tilbake til 70-tallet. De har hovedbase i Tønsberg og der utvikler de egne merker og kolleksjoner som distribueres ut til det norske markedet. Deres visjon har alltid vært å utvikle gode produkter i god kvalitet til god pris!

Bedriften består av produktutvikling og produksjon. De synes det er interessant å ta del i en bransje som er i stadig endring, og hvor det hele tiden er viktig å følge med. Daglig jobber de med det de liker best: «dyrke lidenskap til faget gjennom å utvikle nye og spennende kolleksjoner.

Salto er kjent for parkdresser og softshelljakker i god kvaliteter, mange fine detaljer og i herlige farger og print. De er funksjonelle og har alle egenskaper som forlanges av en god dress. Både sofshelldressen og jakkene er vindtette, vanntette og pustende. De har høy vannsøyle slik at barnet holder seg tørt uansett vær. De har fine detaljer som avtagbar hette, myk og lun fleece på innsiden, fotstropper på dressene og refleksdetaljer.

Salto har også overtrekksbukser, turbukser til store barn. Disse er fin å bare ta over jeansen eller fleecebuksen når det er litt ruskete ut. De fleste har faste turdager på skolen, og da er disse buksene praktiske og gode.

Regntøyet fra Salto er i god kvalitet og passform. De leker med herlige farger og mønster som man kan bli glad av på regntunge dager. Dette er god gummidresser som er 100% vanntette. Her finner du også sydvest og regnvotter som matcher til.