Singlet

Singlet til dame. Her finner du alt fra ensfarget basic, til singlet med blonder. Til både hverdag og til fest! God kvalitet og passform. Love & DivineRue de Femme og Vila er noen av merkene vi fører.

 

 

Viser 1–12 av 18 resultater

Viser 1–12 av 18 resultater

Velg blant sesongen singleter til dame. Her finner du flere ulike modeller, passform, farger og mønstre.

Tidløst og klassisk

En singlet er et tidløst og praktisk plagg. Det er ikke lenger bare et basic plagg. Singletene kommer nå i både stramme og løse modeller. Sateng, bomull, spreke farger, nøytrale eller med mønster.

Ønsker du en helt basic tettsittende singlet kan du sjekke ut merket Vila. De er gode på plagg fra basic kolleksjoner. Et slikt plagg vil være perfekt under en strikkajakka, under en blazer eller cardigan. Lett å style på mange ulike måter.

Er du heller av typen som liker å være litt pyntet? Merker som Love & Divine og Rue de Femme lager begge nydelige mønstre og har god kvalitet. Her kan du finne volanger, rysjer, blonder, farger og mønstre. Nydelige plagg som gjør seg godt alene på sommerdager eller under en stilig jakke eller blazer når høsten nærmer seg.

Kjedelig eller sensuelt?

En singlet er kjedelig tenker kanskje du? Men om vi ser på merker som for eksempel Love & Divine kan du se at til og med en singlet kan være så mye mer enn kjedelig. Style en sensuell singlet i sateng og blonder med et par stramme bukser og en sort blazer. Og vipps har du det komplette jobbantrekk. Med litt edge.

Kanskje vil du ha noe som stikker seg ut enda litt mer enn sateng og blonder? Hvorfor ikke utfordre seg selv ved å gå for leopardmønster? Fra Love & Divine finner du nydelige singleter i sensuelle farger og stilige mønstre. Ofte pyntet med blonder rundt brystpartiet.

Se utvalget fra Love & Divine her!

Se utvalget av overdeler til dame her!