Tinka

Suttekluter, kosebamser og ranger til baby og små barn. Myke og fine små bamser som fort blir en favoritt hos barna. Tika har stort og variert utvalg i kosedyr i mange størrelser og farger. Alt fra Tinka er sertifisert og trygt for barna.

Viser det ene resultatet

Viser det ene resultatet

Litt om kosedyr:

Tinka har et enormt utvalg i kosedyr og suttekluter til baby og barn, det er nesten vanskelig å velge ut noen favoritter. De har kosebamser i myk plysj. Her er så og si hele dyreverdnen representert. Du finner alt fra hunder, katter, lam, apekatter, giraffer, løver og flodhester. Alt kommer i fine farger som tiltaler barna. Suttekluter og kosefiller er en klassiker. Et godt tips er å kjøpe to til tre like når babyen først har funnet sin favoritt, blir det en borte er det kjekt å ha en lik på lur! De fleste barn har en bamse, en klut, en pute eller et utvasket putetrekk som kosedyr. Det er krise når kosekaninen eller kosekluten blir borte, det er nok mange som kjenner seg igjen i det.

En kosebamse gir trygghet, nærhet og kos. En liten baby vet ikke helt vet hvor han selv slutter og mamma begynner. Alt går på en måte i hverandre. Etter hvert skal grensene gås opp, og barnet skal bli et selvstendig lite menneske- og selvtillit skal bygges opp. Da kan det være god hjelp i et kosedyr eller en klut. Kanskje den er fra Tinka?

Når barnet blir litt større, får kosedyret noen tilleggsfunksjoner. Da kan den representere en fortrolig samtalepartner, eller en trøst når barnet har slått seg eller gruer seg til noe. Hvem kjenne seg vel ikke igjen i dette?

Kosedyr er også en god trygghet når barnet f.eks skal tilvennes i barnehagen. Da er det en god venn å ha med:) Og ikke minst, hver kveld når man skal sove…