Støvletter og boots

Støvletter og boots fra kjente merker som Philip Høg og Copenhagen Shoes. Her finner du klassiske og nymoderne støvletter, boots og ankelstøvletter.

Viser 1–12 av 47 resultater

Viser 1–12 av 47 resultater

Copenhagen Shoes

Fra dette merket vil du finne pumps, boots, sandaler og sko. Du vil finne trendy og moderne sko som matcher klær i alle sesonger. Produsert i Italia og kjent for god komfort og god lest. Mesteparten av skoene kommer i 100% skinn.

Kolleksjonene her er laget av «shoepeople». Det vil si at skoene er laget av disse som KAN sko! Her er det ikke bare snakk om mote, men også komfort.

Her vil du finne utrolig komfortable sko, enter du ønsker høye eller lave. her vil ofte finne lekne detaljer og farger. Sko og støvletter som matcher klærnes trend. Er det grønt som er trendfargen, ja da finner du sko i samme farge også. Om du velger sko fra Copenhagen Shoes, kan du trygt vite at du kjøper noe som er «riktig»!

Philip Høg

Fra Philip Høg finner du tøffe sko og sneakers til dame. Philip Hög er svensk design og fører sneakers med fine detaljer og farger som er super trendy. Alltid oppdater på siste mot og gir oss spennende kolleksjoner hver eneste sesong.

Alle skoene fra dette merket er laget i den beste skinnkvaliteten. Glatt skinn og semsket skinn er begge materialer som brukes under produksjon av disse skoene. Både såler og linning lager i skinn, som også er veldig godt for føttene. Skoene fra Philip Høg er komfortable og kan brukes hele dagen uten å få såre ben. Med slitesterk rågummi i sålene vil du også få litt ekstra demping under bruk.

Her vil finne sko som vil matche din garderobe. Philip Høg følger med på hvilke trender som er på klær og vesker og matcher skoene deretter. Sneakers er den største kategorien, men vintersko vil du også finne fra dette merket. Du vil aldri angre på at du har kjøpt et par slike. Her er det bare å la seg friste.

Gode tips og råd

  • Skoene bør rengjøres etter bruk.
  • Før du behandler skoene skal de alltid være rene og tørre.
  • Pleiemidlene skal påføres i tynne lag.
  • Alle sko bør impregneres før de blir tatt i bruk. Dette beskytter skoen, gjør at de tåler mer og at skitt og smuss ikke setter seg fast med én gang.
  • Bruk skojern slik at hælkappene ikke blir ødelagt.
  • Skoblokker kan brukes for å bevare fasongen til skoene.