Wheat

Wheat parkdress. Wheat er et dansk merke som ble kjent for yttertøyet – de har vært «best i test!! flere ganger. Wheat kjennetegnes av klassiske linjer, lyse fargekombinasjoner og originale mønstre. Utforming av klærne er tilpasset barns behov for komfort og bevegelsesfrihet. Klærne gir kvalitet til en fornuftig pris.

Størrelsesguide!

Viser alle 6 resultater

Viser alle 6 resultater

Om Wheat:

 

Merket ble grunnlagt i 2002 av Charlotte & Peter Galsgaard. Charlotte er selv sjefdesigner og med sine klassiske linjer, lyse fargekombinasjoner og originale mønstre,  viderefører hun den skandinaviske stilen i kolleksjonen.

For Charlotte er barna alltid i fokus. Som mor til tre barn er hun oppmerksom på de spesielle hensyn som skal tas til barneklærne. Hvert design er tilpasset barns behov. Slik som justerbar elastikk, tilpasset vidde og naturlige materialer som er med for å siker hvert barns bevegelsesfrihet.

Wheat har de siste årene blitt veldig populært blant småbarnsforeldre, spesielt her i Norge har det fått stor oppmerksomhet. Det er nok yttertøyet som har bidratt til dette. Det skiller seg litt ut i mengden når det gjelde stil og fargevalg. Her finne du ytterjakker og dresser i duse og delikate farger. Du kan velge mellom ensfargete eller med mønster, gjerne små blomsterprint. Det har gjerne en stor pelskrage på hetten i fuskepels. Wheat parkdress har vært Best i Test flere ganger og oppfyller alle krav til en god parkdress. De har tekniske egenskaper som vindtett, vanntett og pustende. Her er det kvalitet i alle ledd, klær som barna trives i og som foreldrene ser at fungerer i lek og en aktiv hverdag.

Wheat sitt kjennetegn er elgen – den er med som refleks på alt yttertøyet.

Merket har også klær til barnehage. hverdag og fest. De har en  klassisk stil, og bruke mye fargene som marine, sand, rosa og rødt. Her får du body, linbukser, kjoler og tights. Alt i god kvalitet og god passform.