Penklær til jul

Penklær til jul til jente. Her finner du godt utvalg i kjoler, skjørt, bluser, cardigan og annet tilbehør. Julekjoler i flere farger og kvaliteter. Penklær fra Name It og Memini. Juleklær og julekjoler til jenter, fra baby og opp til 12 år.

 

Viser alle 12 resultater

Viser alle 12 resultater

Når julen kommer er det tid for å pynt seg. Det er mange anledninger før jul og i romjulen hvor man vil pynte barna. Det er nissefester, avslutninger og juletrefester – da må finstasen på! En klassiker som er med hvert år er den røde julekjolen. Her er det flere varianter å velge i.  Det er det helt enkle kjoler, kjoler i ull eller velur. Hvite bluser og body er også fint å ha til pentøyet, en liten strikkejakke og fin strømpebukser, så er antrekket komplett. Vi har kjoler i flere farger og varianter, kjoler i rødt, marineblått og rosa. Enkle kjoler og kjoler med mere pynt og detaljer. Noen har langer armer mens andre er spencerkjoler som er fine med body eller bluser under – gjerne med en søt blondekant.

Name It har kjoler til jenter opp til 12 år. Til de største barna er det sorte kjoler som gjelder nå – det er både stilrent og tøft, noe som barna selv liker.

Babyer har utvalg i myke fine kjoler i velour. De er behagelige å ha på for de aller minste.

Memini har kjoler i tradisjonell norsk stil. Her finner du nydelige kjoler i bl.a ull. Ensfargede røde eller marineblå med ruter – utrolig fine:) MeMini har en nostalgis stil som aldri går av moten. Det er flere og flere som har blitt glad i denne stilen og som er glade for å kle opp barna i klassiske plagg.

Julen har mange dager som vi gjerne vil pynte oss selv og barna. Så en julekjole eller to er et must i garderoben!